2T5A6770

Luc Mares er klar for HamKam

Den nederlandske midtstopperen har skrevet under på en avtale som strekker seg ut 2026.

Annonse:

Mares kommer fra IK Start, hvor han har vært en viktig brikke siden overgangen fra nederlandsk fotball i 2021. 27-åringen ble også kåret til årets spiller i sørlandsklubben forrige sesong. Mares har før han kom til norsk fotball spilt over 170 kamper for Fortuna Sittard og Maastricht i hjemlandet.

Jakob Michelsen er strålende fornøyd med spillerstallens nyeste tilskudd:

- Vi er veldig fornøyde med signeringen av Luc Mares. Han har prestert godt for Start og han passer veldig godt inn i vår spillestil. Med Luc inn har vi nå veldig god konkurranse på stopperplass.

Luc har en meget sterk pasningsfot og er en bra karakter både på og utenfor banen.

— Jakob Michelsen

Sjefsspeider Jørgen Bjørn stemmer i:

- Vi er veldig glade for å få Luc på plass. Det er en spiller vi har jobbet med lenge og som har vært førstevalget vårt hele vinteren. Han har vist at han håndterer norsk fotball og har vært en av de aller beste i OBOS-ligaen de siste årene.

Det er en offensiv spillertype som nå kommer inn portene på Briskeby.

- Luc tilfører oss kvalitet i noen faser av spillet som vi ønsker å utvikle oss videre på. Det er en stopper som er veldig bra i de offensive fasene, men også defensivt én mot én. Han er i tillegg en veldig bra type i hverdagen og i garderoben, så dette gleder vi oss veldig til, avslutter Bjørn.

Velkommen til HamKam!

Annonse fra Eliteserien: