MainView er HamKams nye hovedaktør på filmproduksjon

I takt med opprykket ønsker MainView AS at HamKam skal bli en toppklubb i norsk sammenheng og vil gjerne levere førsteklasses videoinnhold til supportere, fans og følgere.

Annonse:

I kraft av å være løtensokninger har vi selvsagt fulgt med på utviklingen til HamKam over mange år! 

Å kunne bidra til klubben er en ære for oss siden vi merker det for tiden er en entusiasme i HamKam vi føler passer vår lidenskap for film. Vi gleder oss stil å starte samarbeidet!

Avtalen strekker seg over to sesonger, til og med 2019-sesongen.

MainView AS vil blant annet ta seg av videopresentasjon av spillere før seriestart og skal produsere opp en historie film som vil bli presentert i forkant av jubileumskampen i august og levere et utall mindre produksjoner på film og foto gjennom kontraktsperioden.

Daglig leder Marius Mellum og hans team  er livslange HamKam-supportere.

- Å kunne jobbe tett på spillere og støtteapparat er noe vi ser veldig frem til, forteller en fornøyd Marius Mellum til hamkam.no.

Tidligere har også MainView produsert video av gatelaget vårt som ble delt til alle våre følgere like før jul i 2017.

- Med tanke på at dette er en viktig sesong for HamKam, og ønske om å forbedre arenaproduksjonen på stadion er dette en viktig avtale for oss, starter markedssjef Mehran Amundsen-Ansari.

- Vi har fått utrolig mange flotte tilbakemeldinger fra våre supportere rundt videoen av gatelaget og spillerpresentasjonen som ble presentert før vår første hjemmekamp. I tillegg produserer MainView videopresentasjoner for noen av våre samarbeidspartnere, og der også har vi kun fått positive tilbakemeldinger, avslutter en glad markedssjef.

HamKam Fotball gleder seg til å samarbeide med MainView de kommende sesongene! 

Vil du bli partner?

Annonse fra Eliteserien: