Marcus er Kamerat

VIDEO: Marcus Pedersen er tilbake i Kamma! Den målfarlige angrepsspilleren skal ikle seg drakt nummer 19:

Annonse:

Marcus Pedersen har trent med HamKam de siste ukene og har stadig kommet i bedre og bedre form. Nå hadde han vist nok til å signere og endelig få spille Eliteseriefotball for HamKam igjen.

- Jeg er veldig happy med å være tilbake. Jeg er veldig klar for å bidra på nytt, innleder Marcus til hamkam.no.

Marcus var med på den merkelige 2020-sesongen og bidro til at HamKam beholdt plassen i OBOS-ligaen den sesongen. Året etter spilte han i Tyrkia, mens HamKam sørget for opprykk til Eliteserien.

- Jeg gleder meg til å spille på Briskeby i Eliteserien. Det var noe som var planen sist, at vi skulle opp etterhvert. Nå har det skjedd. Også synes jeg at HamKam hører hjemme i Eliteserien.

Marcus håper å se deg på tribunen. Søndag klokken 20.00. Kjøp billetter her!

 

Hovedtrener Jakob Michelsen er glad for å ha sikret seg den målfarlige angriperen med landskamper for Norge:

- Som en lokal gutt som han er hører han hjemme på Briskeby. Det har vært helt naturlig å ha Marcus på trening de siste ukene, så han kunne teste om kroppen holder Elitefotball, forteller hovedtreneren før han legger til:

- Marcus er en god fyr og vi kjenner alle til Marcus sitt toppnivå hvor han var en stor profil i Norge og riktig dyktig innenfor motstanderens målfelt.

Jakob mener tålmodighet blir viktig for å få Marcus tilbake på toppnivået.

- Nå handler det om å bygge Marcus opp og ha tålmodighet. Men vi er sikre på at Marcus kan hjelpe oss i jakten på å nå vår målsetning om å spille Eliteserien i 2023, avslutter Michelsen til hamkam.no.

Se hele intervjuet med Marcus:


Annonse fra Eliteserien: