Markus er med!

Fredag ettermiddag satte Markus Solbakken (17) navnetrekket sitt på kontrakten som binder ham til HamKam ut 2019-sesongen!

Markus Solbakken har i dag blitt enig med HamKam om en forlengelse av kontrakten som gjør han til HamKam-spiller i to sesonger til.

Markus var fornøyd med å endelig ha tingene på plass og sier dette om hvorfor han valgte å bli med HamKam videre.

- Jeg var aldri i tvil om å fortsette i HamKam. 2017-sesongen var perfekt for meg og ga meg også sjansen på landslaget. Med opprykk til OBOS-ligaen vil jeg ha en optimal utviklingsarena også kommende sesong, sier Solbakken.

Wang-eleven har til tross for sin unge alder allerede spilt 32 seriekamper og 1 cupkamp for HamKam. Han fikk sin debut i 3-0 seieren hjemme mot Nardo 30. juli 2016 når han erstattet Valentin Blaka i det 83` minutt.

Unggutten var en viktig brikke i opprykket til OBOS-ligaen og ble tildelt prisen som årets talent i PostNord-ligaen 2017. Kevin Knappen er glad for å få med Markus på laget også kommende sesong.

Markus har tatt kvantesteg og er blitt mer voksen i stilen, gjør mindre feil, bedre vurderinger og utviklet spillet framover i banen. Det neste steget er 1. divisjon, og jeg er ikke redd for å slippe han til der, sier treneren til Hamar Arbeiderblad.

— Kevin Knappen

Les mer på Hamar Arbeiderblad!

Markus Solbakken

  • 25. juli 2000 (17 år)

  • Sentral midtbane

  • 32 seriekamper for HamKam p.d.d.

  • 1 cupkamp for HamKam p.d.d.

Annonse fra Obos-ligaen: