Med SpareBank 1 Østlandet i ryggen!

En langvarig Kamerat har nå signert en forsterket samarbeidsavtale. I år spiller vårt herrelag med SpareBank 1 Østlandet i ryggen.

Annonse:

- Vi har hatt et godt partnerskap med banken i lang tid, og er veldig fornøyde med at de nå får enda bedre synlighet på verdens fineste fotballdrakt, sier Frederik Garshol.

SpareBank 1 Østlandet er begeistret for klubbens Kamerater-profil, og er en god samarbeidspartner for at klubben kan etterleve disse verdiene. Inkludering, åpenhet, samhold og kameratskap er noen stikkord for hva vi ønsker å være - i fellesskap.

EN STOR BIDRAGSYTER TRER AV

Espen Wold i SpareBank 1 Østlandet har styrt skuta og vært klubbens kontaktperson i en årrekke, men gir nå stafettpinnen videre til Mona Victoria Olafsen. Mona skal fortsette utviklingen og det gode samarbeidet med HamKam. 

I fjor prydet bankens logo draktermet. I 2023 blir synligheten bedre, og hva er vel ikke tryggere enn å ha SpareBank 1 Østlandet i ryggen?

SOFAPATRIOTEN

Hver kamp får to lykkelige supportere muligheten til å få Briskeby sin kuleste plass - i den blåe sofaen. Her kjører klubben en Facebook-konkurranse som virkelig har blitt en snakkis. 

SAMFUNNSANSVAR GJENNOM AKTIVERING

SpareBank 1 Østlandet inviterer og betaler hele 50 billetter pr. kamp som er øremerket våre 13 samarbeidsklubber. Dette bidrar til økt interesse, og gir alle en mulighet til å se de grønne og hvite heltene sine.

Fremtiden er lys, og dette er forhåpentligvis bare ett steg videre for et langvarig og fruktbart samarbeid. 

Følg SpareBank 1 Østlandet på Facebook:

IMG_9444.jpg
Espen Wold går av med pensjon og Mona Victoria Olafsen tar over stafettpinnen!

 

Annonse fra Eliteserien: