- Mer å gå på

VIDEO/BILDEGALLERI: En haug med sjanser og en god dose med dødballer til hjemmelaget sørget for sjansesløseri på Briskeby. Hjemmelaget klarer likevel og sette 4 baller i nettet og tar seieren:

HamKam 2 - Løten 4-0 (2-0);

Briskeby, 14. serierunden av fjerde divisjon

Scoringer: 1-0 Arne Hopland Ødegård (25`), 2-0 Julian Gonstad (26`), 3-0 Benjamin Thoresen Faraas (57`), 4-0 Julian Gonstad (78`)

Dommer: Jan Birger Hammerdal, Roterud IL

Gult kort: Valentin Blaka (Løten FK)

Rødt kort: Ingen.

HamKam 2 (3-5-2); Lars Larsson Jendal (Mathias Hagen Gundersen 71) - Oskar Sangnes, Kristoffer Ring Voldhagen, Thorbjørn Kristiansen - Clement Bayiha (Kristian Nordbye 78), Emil Sildnes (Farzam Dadras 68), Arne Hopland Ødegård Leo Utkilen 68), Enok Naustdal, Eduards Daskevics (Oskar Stenberg Øien 78) - Benjamin Thoresen Faraas (Olve Stenersen 78), Julian Gonstad

----------------

HamKam-rekruttene tok kommandoen fra start og hadde flere muligheter og dødball før det første målet kom. Men da Arne Hopland Ødegård bestemte seg for at skuddene hans ikke skulle stoppes av verken keeper eller stenger får han drømmetreff på helvolley. Unggutten fra Lillehammer prøver lykken fra 18 meter. På helvolley plasserer han ballen flott inn i nærmeste hjørnet.

Hjemmelaget vinner igjen ballen umiddelbart etter avspark og gårsdagens Kamma-helt, Benjamin Thoresen Faraas kombinerer flott med Julian Gonstad som avslutter kontant fra kloss hold og øker ledelsen kun sekunder etter ledermålet til Ødegård.

Etter pause tar det tolv minutter før nevnte Faraas gjør det selv. Blir spilt fri av Eduards Daskevics og avslutter fra 12 meter. Den finner veien forbi keeper og inn i nettet.

Kveldens siste mål ble scoret av Julian Gonstad som dermed blir tomålsscorer på Briskeby mandag kveld. Spilt frem av Farzam Dadras drar han av en Løten-forsvarer før han skrur ballen langs bakken og inn i lengste hjørnet.