Mina Kjørum med videre; Kamma-hjerte og viktig erfaring

Mina Kjørum er oppvokst bare noen langskudd unna Briskeby. Etter toppseriespill for henholdsvis Stabæk og Vålerengens, er hun etablert i hjembyen, og har de siste par sesonger spilt for Fart.

Annonse:

 

Mina og Marus.png
Marius A. Overmo og Mina Kjørum

Nå gleder hun seg til å fortsette fotballeventyret i Hamar sentrum;

- Jeg spilte jo barndomsåra mine i HamKam, så det er ingen hemmelighet at jeg synes det er ekstra stort at de nå ønsker å satse på kvinnefotball. Det er noe jeg ønsker å være med på. Samtidig er det ekstra gøy å se at klubben tiltrekker seg både unge stortalenter og mer etablerte spillere utenfor Hamar. Å få bidra til å utvikle den neste generasjonen er også noe som trigger meg veldig. Jeg ser veldig lyst på fremtiden til HamKam Kvinner Elite.

Medtrener Frode Bekk var med å løfte frem Mina som ung og talentfull spiller i sin tid, og han gleder seg til å bli gjenforent med Kjørum;

- Med Mina får vi erfaring, lederegenskaper, attitude og selvfølgelig kvalitet. Dette blir bra!

Men det er ikke bare fotballferdighetene som gjør Mina viktig, i følge Marius A. Overmo;

- Alle idrettsklubber med respekt for seg selv, bør ha et bevisst forhold til lokal forankring. Blandet med erfaring fra toppnivå, blir dette en strålende miks. Derfor er vi oppriktig glad for at Mina Kjørum blir med oss videre. I tillegg til å være en meget god fotballspiller i sin beste alder, gjør hun en uvurderlig jobb for klubben med sosiale medier.

Takk for at du blir med oss, Mina, og velkommen tilbake til HamKam.

Annonse fra Eliteserien: