Morten Bjørlo tilbake på Briskeby

Morten Bjørlo (27) er klar for høstjakta - som Kamma-spiller. HamKam og Rosenborg er enige om en utlånsavtale ut sesongen og hovedpersonen selv gleder seg til å møte både Kamma og ikke minst Briskebybanden.

Annonse:

- Det var flere klubber som var aktuelle, men for meg var valget enkelt. Jeg ville tilbake til Hamar og HamKam. Jeg kjenner guttene, støtteapparatet, klubben og supporterne og følte med ønsket i gamleklubben, sier Morten Bjørlo til hamkam.no noen minutter før han setter seg i bilen og kjører til Hamar.

Bjørlo gikk som kjent motsatt vei foran denne sesongen, og mener at en retur akkurat nå passer alle parter godt.

BERGE PLASSEN
- Høsten i Kamma blir som vanlig veldig spennende og jeg ønsker å gjøre alt jeg kan for at vi skal redde plassen i Eliteserien. Det betyr alt, mener Morten som fikk en spesielt godt forhold til Banden i sin første periode hos grønnbuksene.

- Banden og jeg hadde et fint forhold og der regner jeg med kommer til å fortsette. Det blir perfekt å spille med støtten fra supporterne i ryggen, sier Bjørlo og legger til at avtalen med HamKam kom i stand på veldig kort tid.

RASK AVGJØRELSE
- Jeg satt i RBK-garderoben - som RBK-spiller - og leste at lokalavisa i Hamar hadde gode kilder på at jeg skulle tilbake til Hamar. Det stemte ikke og var før det i det hele tatt hadde vært kontakt mellom Kamma og meg, sier Morten Bjørlo som allerede vil være aktuell i troppen mot nettopp RBK førstkommende helg.

PERFEKT
HamKam-trener Jakocb Michelsen er selvsagt godt fornøyd med å få Morten Bjørlo tilbake i Kamma-troppen.

- Morten kjenner HamKam veldig godt og vil utvilsomt styrke oss både på banen og i garderoben. Både som spiller og som person vil han bidra på en god måte og kanskje får vi se ham på banen allerede på søndag, sier Michelsen hemmelighetsfullt.

Morten Bjørlo kommer ikke til å være tilgjengelig for pressen før etter kampen mot Rosenborg,

 

 

 

Annonse fra Eliteserien: