Nå er Kurtovic kamerat

Etter mange år i Sandefjord er kursen staket ut mot Hamar og Briskeby.

Annonse:

William Kurtović (26) kommer fra Sandefjord. Midtbanespilleren er nå klar for to sesonger i Kamma! 

I dag har HamKam kommet til enighet med William Kurtović om en kontrakt som strekker seg ut sesongen 2024. Midtbanespilleren kommer fra Sandefjord og ser frem til å bidra for de grønne og hvite i Eliteserien. 

Svenske William er ikke ukjent med norsk fotball. William signerte for Sandefjord i 2013 og var på lån til Ull/Kisa i Obos-ligaen i 2018. Etter at kontrakten til den 190 cm høye midtbanespilleren gikk ut 31 desember 2022 har spilleren vært klubbløs i en måned.

Hvorfor har du valgt akkurat Hamar-klubben HamKam? 

  • Jeg har vært i Sandefjord ganske lenge nå og trengte nye utfordringer, så fikk jeg høre om interessen her ifra og hadde en god samtale med Jakob. Jeg ble smigra og har en tro på klubben. jeg tror absolutt jeg kan lykkes her, og utvikle meg som spiller.  Derfor valgte jeg HamKam.  

Hvordan tror du det blir å spille på ny bane med nye lagkamerater? 

  • Det tror jeg blir bra. Det har vært en periode uten fotball nå, så det er klart jeg gleder meg å ta på meg fotballskoa igjen og møte de nye lagkameratene mine.  

Hva skal du gjøre for å holde HamKam oppe i eliteserien? Hva tenker du at du kan bidra med? 

  • Jeg håper på jo på å kunne bidra med mine kvaliteter som fotballspiller, da! Jeg vet at det er mye kvalitet i det laget her. De holdt seg i fjord og gjorde godt i sesongen, så håper jeg at vi kan gjøre det enda bedre i årets sesong enn fjorårets. 

Hva er dine mål for sesongen? 

  • Det må bli å ta ett nytt steg som fotballspiller. Det er det jeg håper å oppnå med det bytte her. Jeg har ingen plan om å holde meg, men utvikle meg som fotballspiller. Jeg ser frem til å gjøre det bra sammen med HamKam. 

Annonse fra Eliteserien: