Julian Dunn

- Nå skal intensiteten skrus opp

HamKam - Eidsvold Turn 3-0 (1-0);

Treningskamp på HIAS Ottestad

Scoringer: 1-0 Julian Dunn (17`), 2-0 Aleksander Melgalvis (36`), 3-0 Julian Gonstad (43`).

Dommer: Johan William Grundt, Eidskog

Gult kort: Ingen.

Rødt kort: Ingen.

HamKam (3-5-2); Nicholas Hagen - Vetle Skjærvik, Julian Dunn, Aleksander Melgalvis - Clément Bayiha (Jonas Rasen, 30 min.), Emil Sildnes, Fredrik Sjølstad (Kristian Nordbye, 43 min.), Kristian Lønstad Onsrud, Eduards Daskevics - Julian Gonstad, Kristian Eriksen.

-----------------------------

Flomlyskamp på HIAS en fredags kveld avsluttet treningsuken for HamKam. Eidsvold Turn var klare til kamp, tross store savn på grunn av stort smitteutbrudd i troppen. Derfor ble det enighet før kampen om å spille to ganger tretti minutter.

Etter 17 minutter tar HamKam ledelsen ved Julian Dunn etter at Canadieren setter pannebrasken til et godt slått hjørnespark fra Eduards Daskevics.

Latvieren var også nest sist på kampen andre mål. Han fikk to sjanser til å slå inn etter en dødball. Den andre finner veien til Aleksander Melgalvis som viser goalgetter-egenskaper med en god avslutning og scorer i kamp to av to.

Julian Gonstad skulle også få æren av å finne nettmaskene. En god vending inne i feltet og pang i nettet. 3-0 til Kamma.