Nabokrangel i all fordragelighet

(HamKam - Raufoss 1-4): Den plagsomme lillebroren vår fra andre siden av Mjøsa har en lei tendens til å være et par hakk bedre enn Kamma. Men det som kanskje er enda verre - gjengen fra Toten er en irriterende hyggelig gjeng også.

Annonse:

Mange oss har gjennom et langt fotballiv lært at Raufoss er et lag vi i HamKam liker å mislike. På samme måte regnet vi med at stadige seiere mot Raufoss' Gatelag ville føre til enorm jubel og lettelse hos alle som elsker grønt og hvitt.

Med fasiten i hånda kunne neppe verden vært stort annerledes. 

For det første vinner Raufoss oftere disse oppgjørene enn Kamma gjør. Riktignok har HamKam holdt på noen år lenger enn Raufoss, men sportslig er de gule bedre. 

LYKKKE TIL
For det andre er våre såkalte fiender fra Toten rett og slett en veldig fin gjeng, som kun plager Kamma på bana, mens lagene før og etter kampen er verdens beste naboer som ønsker hverandre alt godt - på alle måter.

Fotball er følelser - også for Gatelagene - det skal ingen lure på, Hver gang naboene møtes klinker spillerne til i dueller, ofrer seg foran målene og takler så det griner. Sjekk hovedbildet, som gir et fint inntrykk av en tøff og fair nabokrangel. 

UFORANDRET FORSKJELL
Under høstsesongens første seriekamp var Raufoss litt bedre enn hjemmelaget, men ikke mer enn at oppgjøret hadde nerve gjennom hele oppgjøret. Som i vårkampen vant Raufoss med tre mål, og begge lagene var ganske fornøyd med egen innsats.

For Kamma sin så det lenge ut til at 16 spillere skulle delta på kampen, men noen fornuftige forfall før kampen gjorde at 12 hjemmespillere var kampklare. Bortimot perfekt antall spillere og med en keeper-debutant i troppen.

Steffen har vært med oss en håndfull ganger og han og keeper-Kjell fikk sjansen både før og etter pause mot Raufoss. Han klarte seg helt strålende og fikk fortjent applaus fra en entusiastisk og mannsterkt hjemmepublikum. Klart godkjent debut!

ALLE SKAL MED
Foran ham var både Andreas og Lars tilbake på laget igjen - sammen med spillerne som alltid stiller opp. Det er fantastisk gøy å se at antall spillere som både trener og ønsker å spille kamper er høyt. 

- Spillerne har selv bestemt at vi, innen rimelighetens grenser, tar med alle som ønsker å spille kamp. Spillerne vet at det kan føre til noe mindre spilletid på samtlige om vi blir veldig mange på kamp, forteller Kai Kristiansen.

Disse 12 spilte mot Raufoss: Kjell, Steffen, Andreas, Kim, Elias, Pål, Rebecka, Lars, Eirik (1), Dawiit, Rebecka og Rune.

 

 

Annonse fra Eliteserien: