- Nest beste løsninga

HamKam - Grorud 2-2 (1-1);

OBOS-ligaen, 3. serierunde.

Scoringer: 0-1 Nikolai Jakobsen Hristov (2`), 1-1 Kristian Eriksen (4`), 1-2 Oscar Aga, straffe (53`), 2-2 Jonas Enkerud (73`).

Dommer: Ole-Alexander Ekeli Valen, Kråkerøy IL.4

Gult kort: Kristian Lønstad Onsrud, Morten Bjørlo (HamKam).

Rødt kort: Ingen.

HamKam (3-5-2); Julian Faye Lund - Hasan Kurucay, Steinar Strømnes, Rubén Alegre Guerra - Rasmus Lindkvist (Niklas Rekdal, 77 min.), Morten Bjørlo (Emil Sildnes, 87 min.), Vetle Skjærvik, Kristian Lønstad Onsrud (Davod Arzani, 46 min.), Jo Nymo Matland (Albert Berisha, 46 min.) - Kristian Eriksen, Jonas Enkerud.

--------------------------

Det ble en forrykende åpning på oppgjøret mot Grorud på Briskeby. Nikolai Jakobsen Hristov er våkent med på et raskt frispark allerede i det andre spilleminutt hvor han plutselig er alene med keeper. Han lobber den over en sjanseløs Faye Lund, som med det slapp inn sitt første mål i HamKam-trøye i sin tredje kamp.

Hjemmelaget svarte umiddelbart etter at Jonas Enkerud finner Kristian Eriksen etter litt klabb og babb i Grorud-forsvaret. Fra 14 meter header Eriksen ballen over en utrusende keeper. Flott scoring av Hamar-gutten.

Grorud hadde grep om kampen den første halvtimen før HamKam får litt kontroll på det i ti minutter før Grorud presser på igjen. Pausen måtte benyttes utendørs under nåværende restriksjoner på Briskeby.

Gjestene fra Groruddalen gikk ut i hundre nok en gang, og etter 52 minutter peker dommer Valen på straffemerket. Oscar Aga setter den midt på og Faye Lund holder på å redde den, men straffen er hard og den fyker i nettet.

Tjue minutter før slutt slåes en dødball inn fra korridor hvor Jonas Enkerud sklir ballen over streken. Begge lag har sjanser til å gå seirende ut av oppgjøret uten hell og deler dermed poengene etter 2-2.