Niklas Ødegård på lån

HamKam og Molde er enige om en utlånsavtale for midtbanespilleren.

Annonse:

Den høyreiste 19-åringen, som fyller 20 år senere i mars står med 41 offisielle kamper for Moldes A-lag i Eliteserien, NM, Europa League og Conference League. Han er også en nåværende landslagsspiller på U20-landslaget.

Etter en kruttsterk 2020-sesong som kaptein på Molde2 og Norges G17-landslag ble han innlemmet i Moldes A-stall og har siden vist seg som en god eliteseriespiller med en lys fotballfremtid. Nå skal han spille i grønt og hvitt.

- Jeg tror HamKam passer meg som hånd i hanske. Jeg har sett på hvordan klubben spiller og det passer meg godt. Jeg har fått høre mange gode ord om klubben fra Kristian Eriksen, sier Niklas Ødegård til hamkam.no.

Trener Jakob Michelsen er glad for å ha den anvendelige midtbanespilleren på plass.

- Han er en dyktig spiller som passer inn i vår måte å spille på. Han kjenner ligaen og kommer fra et godt treningsmiljø i Molde. Dette er en god mulighet for oss som får inn en god spiller, men også for Niklas som forhåpentligvis får mange minutter i eliteserien. Molde får også en bedre spiller i retur.

Speidersjef Jørgen Bjørn er strålende fornøyd med å få på plass midtbanespilleren fra Hollingen.

- Det har vært en dårlig bevart hemmelighet at vi har ønsket oss Niklas sine tjenester lenge og vi er veldig glade for at han nå er på plass.

- Når man ser Niklas spille skulle man tro han var støpt på Briskeby.

— Jørgen Bjørn, sjefspeider
Speidersjefen beskriver Ødegård som en perfekt spiller for klubben.

- Når man ser Niklas spille skulle man tro han var støpt på Briskeby. Han er en hundre prosent lojal spiller med en herlig fysisk pakke. Han er ekstremt hardtarbeidende og kan bekle flere posisjoner og er en ledertype til tross sin unge alder. Han har skaffet seg internasjonal erfaring gjennom u-landslag og Molde. Niklas kommer inn og gir oss økt konkurranse i flere posisjoner.

Jeg vil også takke Molde for en god dialog og ryddig prosess, avslutter en strålende fornøyd Jørgen Bjørn.

Annonse fra Eliteserien: