Nordal Renhold

Nordal Renhold med på laget

Vi ønsker Nordal Renhold hjertelig velkommen som samarbeidspartner.

Annonse:

Nordal Renhold er satt sammen av veletablerte kvinner og menn, som setter stolthet i arbeidet og leverer kvalitet innefor vårt felt. De er dyktige, bruker tid og riktig utstyr for å gi kundene sine det beste tilbudet. Ingen utfordring er for stor, og med riktig innstilling, holdning og innsats, gjør dem til et selskap du vil merke gjør jobben på den måten den skal gjøres.

Om du trenger en jobb utført har vi bred kompetanse og setter kvalitet og stolthet i arbeidet vårt. Uansett hva det måtte være så er ingen forespørsel for stor eller for liten.

— Jimmy N. Pettersen

Våtmopping har vi gjort til vårt yrke, det kreves bøtte, vann og riktige kjemikalier om du vil få utført en jobb du blir fornøyd med, og samtidig tar vare på gulv, vegger, tak og det det måtte være den riktige behandlingen.

- Vi gleder oss til å bidra med å få HamKam til å skinne igjen. Vi skal gi de som spiller for HamKam, gjester og publikum de aller beste forhold på Briskeby, forteller daglig leder Jimmy N. Pettersen.

- Vi i Nordal Renhold ser frem til et langt, og godt samarbeid med alle som måtte ønske å bruke oss. Samtidig får vi gleden av å gjøre det vi kan for folket og spillerne, avslutter Pettersen.

Dette blir et løft for Briskeby og Markedssjef, Mehran Amundsen-Ansari er glad for endelig å kunne presentere avtalen med Nordal Renhold.

- Vi er veldig fornøyd med å lande en slik avtale for klubben. VI har fått veldig gode referanser på Nordal Renhold og vi gleder oss til å komme til skinnende rene lokaler i fremtiden, forteller Mehran Amundsen-Ansari.

Vi gleder oss til å samarbeide med Nordal Renhold som i skrivende stund allerede er i gang med å shine Briskeby.

Vil du bli partner?

Annonse fra Eliteserien: