Norges beste Kamerater!

Mange av oss kaller seg stolte Kamerater, men det er trolig kun Gatelaget som har fått et synlig bevis på at laget er landets beste gjeng med Kamerater. Under Landsturneringen på Nadderud tirsdag og onsdag denne uka vant nemlig HamKam fair play-pokalen - sammen med våre venner fra Asker. Og med seier i D-sluttspillet reiste gjengen hjem til Briskeby med to pokaler!

Annonse:

27 lag møttes på glohete Nadderud denne uka, og i løpet av et per hektiske dager ble turneringen gjennomført på en strålende måte. Stor og varm applaus til Stabæk fotball med general Espen Lindmark i spissen.

For Kamma sin del var turneringen sportslig som vanlig en berg og dalbane, men heldigvis avsluttet laget med en knallgod onsdag og seier i D-sluttspillet. 

DOBBEL GLEDE
De 12 som representerte HamKam kunne derfor ta imot pokalen som vinnere og før den fornøyde Hamar-gjengen rakk å ta lagbilde, fikk laget turneringens kanskje aller viktigste pokal - som vinner av fair play-pokalen. For en dag!

Ingen er bedre i stand til å skildre disse dagene enn spillerne selv. Under ser alle hva Pål og Amalie skriver og ikke minst beskriver på sosiale medier etter turneringen på Nadderud.

Skjermbilde Pål.PNG
Skjermbilde Amalie.PNG

- Å vinne fair play-pokalen er stort for hele gruppa og pokalen er også til alle spillerne våre som ikke var med på turneringen denne uka. Laget har over lang tid gjort en super jobb med å skape et godt og trygt miljø, som også andre har lagt merke til, sier lagets leder, Kai Kristiansen.

 

KNALLGODE JENTER
Med 19 - av 20 mulige fair play poeng - delte HamKam og Asker førsteplassen. Våre venner fra Føyka har vunnet denne premien også tidligere.

- Vi har blitt inspirert og motivert av Asker, som blant annet har vært en foregangsklubb med å få med alle kjønn på laget. Denne gangen hadde vi i Kamma med ni gutter og tre jenter, som alle trener veldig stabilt og godt, sier Kristiansen, som mener laget er i verdensklasse sosialt.

- Sportslig har vi masse å jobbe med på trening framover - heldigvis. Derimot er måten spillerne tar vare på hverandre, tar imot nye spillere og ikke minst hvor stor glede og respekt alle har for å spille i HamKam helt super. Gjengen har klart å skape en kultur som vi i HamKam er stolte av. Ekstra gøy at gjengen også blir premiert for å være Kamerater, smiler Kristiansen.

Slik gikk kampene i turneringen:

Innledende kamper:
HamKam - Fram Larvik 0-1
HamKam - Viking 0-5
HamKam - KBK 0-3

D-sluttspillet
HamKam - Lillestrøm 6-1
HamKam - Asker 2-0

Disse 12 representerte HamKam på en strålende måte:
Kjell, Matias, Kim, Elias (2), Eirik (2), Dennis (2), Rebecka (1), Amalie, Ramona, Pål (1), Rune og Andre.

Alle bilder er tatt av vår utmerkede fotograf Robert Ulven Kvålshagen.

 

 

Annonse fra Eliteserien: