Mina Kjørum_1600

Ny Kjørum-kamerat på veg!

En av våre store profiler, Mina Kjørum, er gravid og venter lykkelig sitt andre barn. Alle i HamKam Kvinner gleder seg til å møte en ny kamerat i grønt og hvitt.

Annonse:

Mina Kjørum har vært en betydelig spiller for HamKam Kvinner i sesongen 2023 og har med hennes fine teknikk, hurtige driblinger og out-standing kvaliteter på høyrekant vært en evig trussel for alle motstander. 

Mina blir derfor med hendes fotballfaglige kompetanse og erfaring savnet på banen, men vil fortsatt være en del av vår spillertropp og følge laget. Hun bistår også i klubbens SoMe-produksjon. 

- Først og fremst er vi veldig glad på Mina og Andreas sine vegne. Noe er faktisk viktigere i livet enn fotball. Med det sagt, blir fotballspilleren Mina selvfølgelig svært savnet. Hennes toppnivå er Toppserieklasse og vel så det, så det er det ingen vits å legge skjul på, sier Nathan Flight

- Men hun ga oss informasjon tidlig nok til at vi fikk mulighet til å forsterke rundt, noe som viser ansvaret hun tar i dette prosjektet. Vi har mange gode spillere i stallen, som nå får mulighet til å stå fram. Vi jobber på, avslutter Marius A. Overmo.
 
Mina Kjørum selv meddeler følgende:
- Selvfølgelig er det kjipt å ikke få være med å bidra denne sesongen, men jeg gleder meg til det som venter meg og er i veldig lykkelige omstendigheter. Samtidig har jeg stor tro på at den gjengen som er her nå skal klare å nå vårt store mål om opprykk, og gleder meg til å heie fra tribunen.

HamKam Kvinner er klar for siste treningskamp i morgen mot Lillestrøm. Kampen spilles kl.16.30 på Briskeby Stadion. Kom på kamp. Gratis inngang. 

Mina Kjørum_1600.jpg
Mina Kjørum. Fotokredit: Stian Bye Høgsveen

 

Annonse fra Eliteserien: