Ny sportssjef for HamKam Kvinner

Marius Overmo (34) er tilbake i Kamma - nå som sportssjef for HamKam Kvinner Elite.

Annonse:

- HamKam Kvinner Elite har besluttet å ansette sportssjef. Dette fordi vi er opptatt av å kunne koordinere satsingen på kvinnesiden best mulig, og sørge for en god hverdag for spillere og trenerteam i utviklings- og prestasjonsprosessen. Øverst på drømmelisten var Marius A. Overmo, som de siste årene har hatt samme rolle i Toppserien. Vi er stolte og veldige fornøyde med Marius takket ja til at bli en del av Hamkam Kvinner Elite, Uttaler daglig leder i HamKam Kvinner Elite, Katrine Korsgaard Michelsen.

I tillegg har han nært ti års erfaring i trenerteam på diverse aldersbestemte landslag (nå J19). Marius vil også ha det overordna ansvaret for keeperne.

Fra 1. januar 2023 tiltrer Marius Overmo stillingen som sportssjef i HamKam Kvinner Elite. 34-åringen fra Øvre Vang har tidligere hatt roller som keeper og keepertrener i HamKam. Nå er han tilbake på Briskeby.

- Det er jo egentlig en drøm som blir oppfylt for meg dette. Jeg har tidligere samarbeidet tett og godt med Rolf Høgmo, og i 2020 dro jeg til Kolbotn for å forsterke mine kunnskaper og kontakter innen fotballen som igjen kunne gjøre meg interessant for en stilling her. Nå skal jeg altså få være med på oppstarten til nysatsingen til HamKam Kvinner, innleder den nye sportssjefen for HamKam Kvinner Elite.

Innen fotballen kommer han fra jobben som sportssjef i Toppserie-klubben Kolbotn, og skal også fortsette å være keepertrener for Norges jenter 19-lag. 

- I all hovedsak blir jobben min å skru sammen et best mulig opplegg rundt sport for jentene og støtteapparatet i HamKam Kvinner, sammen med John Bennett som skal sette sammen et godt keeperteam. Det er også viktig for meg å få til et godt samarbeid med klubbene rundt om god talentutvikling for spillerne i regionen. HamKam tar over et lag fra FL Fart, som har gjort en fantastisk jobb over mange år for distriktet, og derfor er vi helt nødt til å ha et spillersentrert utviklingsfokus med tett samarbeid med Wang Toppfotball og med klubbene rundt. Ønsket er at vi sammen skal konstruere et helhetlig opplegg for spillere i regionen. Dette har jeg stor tro på, avslutter en heltent Overmo.

Daglig leder Katrine Korsgaard Michelsen gleder seg til å få med Marius på laget fra 1. januar 2023.

- Vi ekstremt ydmyke og stolte over at Marius har takket ja. Vi vet han har et stort hjerte for klubben og har en fortid i klubben. Ved første dialog merket vi et brennende engasjement hos en mann som går all-in i prosjektet med både ekstremt god kompentanse og flittighet Jeg gleder meg veldig over å lande Marius som sportssjef, forteller Michelsen.

Marius Overmo.png

 

Annonse fra Eliteserien: