Nydelig møte med Kamma-venner fra Stange

Kjærligheten til fotball varer livet ut for de fleste av oss. I hjemmemøtet med Viking fikk HamKam besøk av en fantastisk gjeng fra Stange helse- og omsorgssenter - med legenden Marius Langberg i spissen som besøksvenn. Kampen endte dessverre med tap, men våre gjester var likevel strålende fornøyde.

Annonse:

- Etter ønske fra en beboer, tidligere fotballspiller, ved en avdeling hos oss ved Stange helse- og omsorgssenter satte jeg meg ned for å se om jeg kunne klare å oppfylle ønsket til beboer om å se HamKam spille fotballkamp, forteller Anita. Hun er aktivitør på senteret, som stilte med dette laget på tribunen på Briskeby: sju beboere, tre ansatte og fire frivillige!

HAMKAM-SKJERF
- Jeg tok kontakt med klubben og fortalte om ønsket, Svaret jeg fikk var at  HamKam ønsket oss hjertelig velkommen til å se Kamma spille mot Viking, fortsetter Anita som blant andre hadde med seg besøksvennen Marius Langberg på Briskeby. Marius er nesten like godt kjent på Briskeby som på Stange stadion og sørget for at fotballkompetansen var helt på topp.

- Da vi kom er på stadion ønsket en representant for HamKam oss velkommen inn på Briskeby og ga oss supporter-skjerf som et minne. Sammen  med i overkant av 3.500 andre tilskuer gjorde vi det vi kunne for å heie frem laget til seier, men dessverre gikk det ikke veien for Kamma denne gangen, oppsummerer lederen og fortsetter.

GODE MINNER
- Men jammen meg har vi kost oss i 2X45 minutter. Vi kunne juble og applaudere i lag med supportere når HamKam scora. Den følelsen i akkurat det øyeblikket. For en opplevelse! Tusen takk til klubben som ønsket oss velkommen. Tusen takk til dere alle i HamKam for at dere ga våre fotballinteresserte beboere en kjempefin fotballstund. Håper vi kan komme tilbake en gang i fremtiden. Dere er hjertelig velkommen til oss på fotballprat med kaffe og kake i lag med beboere, når som helst, avslutter Anita fra Stange helse- og omsorgssenter.

Annonse fra Eliteserien: