Gult kort: Anders Bærtelsen (FK Haugesund)

Rødt kort: Ingen.

HamKam (3-5-2); Nicholas Hagen - Fernan Faerron, Hasan Kurucay, Vetle Skjærvik - Aleksander Melgalvis (Vegard Kongsro 85), Fredrik Sjølstad (Morten Bjørlo 79), Kobe Hernandez-Foster, Kristian Lønstad Onsrud, Amin Nouri - Jonas Enkerud (Benjamin Thoresen Faraas 85), Pål Alexander Kirkevold (Marcus Pedersen 80).

-------------------

Det ble en jevn første omgang, hvor hjemmelaget skapte de støreste sjansene. Etter 18 minutter satte Fredrik Sjølstad fortjent inn 1-0 ledelsen, som også skulle stå seg til pause.

På halvvolley smeller han ballen i nettet fra 14 meter.

Et par gode innlegg holder på å finne veien via en HamKam-spiller og i mål, uten hell. Nærmest for gjestene var de på et hjørnespark som finner pannebrasken til en blåkledd Haugesund-spiller. Men Nicholas Hagen redder enkelt.

Andre omgangen ender målløs etter at hjemmelaget sløser med et par kjempesjanser. Kristian Lønstad Onsrud er nære tidlig i andre omgang, mens Jonas Enkerud får en mulighet med ti minutter igjen på uret.

Like før slutt får Haugesund sin største sjanse for kampen når en Haugesund-spiller treffer klokkerent på helvvolley fra 19 meter. Skuddet kom etter en dødball og Marcus Pedersen står på strek og får headet ballen ut av farlig sone.

Det var stor jubel på Briskeby i det dommer Rohit Saggi blåser av kampen og 3 poeng blir igjen på Hamar.