Nye tilskudd i støtteapparatet

VIDEO: Yngve Sandbuløkken (keepertrener) og Jacob Mollatt (fysisk trener) er nye kompetente menn i støtteapparatet rundt utviklingsavdelingen i HamKam:

Annonse:

De har allerede vært å se på feltet i 2-3 måneder for de som har fulgt G19 tett. Yngve Sandbuløkken er også med rundt a-laget sammen med Rolf Høgmo, noe som gjorde dette veldig interessant for Samba.

- Det er jo å komme inn i en toppklubb, en Eliteserieklubb. Et fagmiljø med dyktige folk, jobbe tett med Rolf (Høgmo) som er veldig dyktig og flink på keeperbiten. Det ser jeg på som en stor mulighet og er glad for å få muligheten, forteller Sandbuløkken.

Jacob Mollatt er ny fysisk trener i utviklingsavdelingen i HamKam etter å ha vært fysisk trener i Eidsvold Turn de siste fire sesongene. Han ser frem til en ny og spennende utfordring.

- Det er veldig gøy å jobbe et sted der alle rammene er godt tilrettelagt for å kunne gjøre en god jobb. Det er også artig å kunne være med å skape unge talenter som forhåpentligvis en dag vil være å se på a-laget, forteller Mollatt .

Se hele intervjuet:


 

Annonse fra Eliteserien: