Nyttig sammenkomst med Kamma-supporterne

Denne uken holdt klubben et møte med HamKam-supporterne om ønsker til forbedringer og hva de ønsker å videreføre.

Annonse:

Onsdag kveld samlet klubben en stor gjeng med supportere både fysisk og digitalt i a-lagsgarderoben på Briskeby. Der ble det stilt noen gode spørsmål fra supporterne om arrangement, de syngende supporternes plassering på stadion og en del andre ting som våre lojale supportere ønsket svar på.

Mehran Amundsen-Ansari fortalte litt om stå'a, hva som er planene fremover, i tillegg til å svare så godt det lot seg gjøre på spørsmålene som kom inn fra de 50 fremmøtte. Mange var fysisk til stede, men resten deltok digitalt.

SLIK TRENGER VI
Marie Ørsnes fra BriskebyBanden var en av deltakerne under onsdagens sammenkomst. Hun var takknemlig og skrev følgende på Twitter/X etter møtet:

ÅPENHET OG KAMERATSKAP
Mehran som ble omtalt i denne tweeten sier følgende om hvordan det var å treffe fansen igjen:

- En åpen dialog med supporterne foran sesong er viktig for å sikre publikumsvekst. Samtidig er det viktig for oss å legge til rette for at supporterne får en god opplevelse både på hjemme- og bortebane, innleder den kommersielle lederen før han legger til at han har mottatt flere gode tilbakemeldinger etter møtet.

- Ut i fra tilbakemeldingene jeg har fått virker det som det ble satt pris på og at det er et ønske om å kunne gjennomføre dette flere ganger gjennom sesongen. 

Dialog, åpenhet og kameratskap er viktige punkter i arbeidet til klubben.

- Vi er helt avhengige av å ha god dialog med supporterne for å vokse. Åpenhet og kameratskap er viktig, avslutter Mehran engasjert til hamkam.no dagen derpå.

Annonse fra Eliteserien: