OBOS bygger drømmer for hele klubben!

Vår GeneralKamerat bidrar til vekst i hele klubben! På brystet i Eliteserien, Gatelaget og HamKam Yngres, samt i ryggen på HamKam Kvinner Elite.

Annonse:

SYNLIGHET & LIKE MULIGHETER

OBOS bygger drømmer i alle ledd, og trykkes nå også på kvinnenes drakter. Rundt Briskeby myldrer det av den blåe logoen som gjenspeiler muligheter og glede.

- OBOS bidrar til like muligheter og økt profesjonalitet for våre spillere. Denne avtalen viser at vi mener alvor, samtidig som det styrker Kamerater-budskapet til klubben med inkludering, åpenhet og utvikling, forteller daglig leder i HamKam Kvinner Elite, Katrine K. Michelsen.

AKTIVERING SOM BEDRER TOTALOPPLEVELSEN

På de aller fleste Eliteseriekamper på Briskeby i sesongen 2023 vil det settes opp og arrangeres FanZone i regi av OBOS og HamKam.

Vi fortsetter suksessen med Crossbar Challenge i pausene, der i hovedsak barn og ungdom får muligheten til å vinne flotte premier. Sosialiseringen og aktivitetstilbudet OBOS legger til rette for er helt unikt i norsk målestokk.

- HamKam har og skal fortsette å skape gode fotballopplevelser for hundrevis av barn og unge i Innlandet. Med OBOS på laget blir totalopplevelsen for hele familien enda bedre. Dette er vi ydmyke og stolte over, sier markedsansvarlig Frederik Garshol.

OBOS er med på gjøre klubbens varemerke sterkere. Deres visjon om å bygge framtidens samfunn og oppfylle boligdrømmer, samsvarer godt med hva vi som fotballklubb ønsker å formidle. Sosial bærekraft, kameratskap og tilhørighet. Vi er mye mer enn vårt Eliteserielag.

— Frederik Garshol, Markedsansvarlig

OBOS-BILLETTEN

OBOS-medlemmer får reduserte priser på kampbilletter. Dette er et fantastisk tiltak som kommer Innlandets medlemmer til gode. Det gir både flere tilskuere på Briskeby, pluss at det er et ledd i bedriftenes arbeid for sosial bærekraft. I årets sesong vil OBOS-billetten være mulig å kjøpe på familiefeltet og Nord øvre.

ÅPEN DAG

Vi syner og høyner også fjorårets nyvinning "OBOS åpen dag" for skoleelever. En fullspekket dag på Briskeby med foredrag, inspirasjon, aktivitet og læring. Vi øker antallet deltagere i år, og leverer et enda mer skreddersydd HamKam-program! Med holdningskampanjer der forbildet ditt er avsender tror vi at budskapet blir sterkere.

BRISKEBYTURNERINGEN STYRKES

OBOS er også hovedpartner for Briskebyturneringen. I over 20 år har turneringen vært en av Norges største helgeturneringer, og i 2023 fortsetter fotballfesten. Her bidrar vår GeneralKamerat med å skape liv og røre. Turneringen finner sted 3. og 4.juni, og spilles på baner i og rundt hele Hamar.

DETTE ER OBOS

OBOS er en av Nordens største boligbyggere med over en halv million medlemmer. Mye har endret seg siden OBOS ble etablert i 1929, men én ting står fast: Hovedmålet er å bygge gode boliger til medlemmene deres. Rett og slett oppfylle boligdrømmer. 

Boligbyggeren har en sterk posisjon i Hamar og i Innlandet generelt. Det bygges hjem som skal vare i lang, lang tid, og som definerer stedene de blir oppført på. Dette er bærekraft i sin reneste form.

For HamKam oppfyller OBOS også drømmer. Drømmen om sønnens første HamKam-skjerf, om kvinnenes opprykk, eller om A-lagets neste seier i Eliteserien!

OBOS & HamKam er kamerater!

293299385_471793114946412_8390157858732842665_n.jpg
OBOS er synlige over hele Briskeby. Vi sees i den kommende sesongen!
Annonse fra Eliteserien: