Oliver Kjærgaard har signert!

Oliver Kjærgaard (24) kommer tilbake til Norge etter 2,5 år i Helsingør i Danmark. Den danske midtbanespilleren er nå klar for 3 sesonger i Kamma!

Annonse:

I dag har HamKam kommet til enighet med Oliver Kjærgaard om en kontrakt som strekker seg ut sesongen 2025. Midtbanespilleren kommer fra FC Helsingør og ser frem til å bidra for de grønne og hvite i Eliteserien.

Danske Oliver er ikke ukjent med å spille fotball i Norge. Etter å ha signert for Tromsø i 2018 ble han lånt ut til Nest Sotra i OBOS-ligaen. Der var han en viktig bidragsyter til tidenes sesong på Ågotnes, som endte med kvalik til Eliteserien. Etter å ha gått tilbake til Tromsø i 2019-sesongen dro den 184 centimeter høye spilleren hjem til Danmark og signerte en kontrakt med Helsingør. 

Nå er det grønt og hvitt som gjelder de neste tre årene:

- Jeg likte meg veldig godt i Norge og ser derfor frem til å få muligheten igjen. Jeg har trivdes godt i Helsingør og spilt fast der, og nå ser jeg frem til å spille i Eliteserien igjen, innleder dansken til hamkam.no.

Vår nye midtbanemann har selvfølgelig hatt samtaler med vår danske hovedtrener før han valgte å sette pennen til papiret.

- Jeg har hatt noen fine samtaler med Jakob og ser på dette som et sted i karrieren som passer bra for meg.

Hovedtrener Jakob Michelsen har blitt observert hyppig med sin mobiltelefon på øret de siste dagene. Han tok seg tid til å gi sine betraktninger om midtbanespillere som hentes fra Helsingør i Danmark.

- Oliver har fått gode skussmål og referanser fra folkene jeg har snakket med. Her vil vi få en spiller som kommer i form og er klar for å bidra godt for Kamma i en riktig fin alder, meddeler Jakob før telefonen ringer igjen.

Velkommen til HamKam, Oliver!

Se noen bilder fra Oliver sin første økt:

Annonse fra Eliteserien: