Olsen takker av

Det er med tungt hjerte Espen Olsen forlater jobben som sportssjef i HamKam:

Annonse:

Etter fire sesonger som sportssjef i HamKam har den tidligere målscoreren med grønnhvitt hjerte tatt den tunge beslutningen om å tre til side. Jobben han har som idrettsansvarlig på Wang ung Romerike og sportssjef fotball på samme skole lar seg ikke kombinere med en sportssjef jobb i en Eliteserieklubb.

- Det har ikke vært noen enkel avgjørelse for meg dette, men disse to jobbene lar seg ikke kombinere. Å være sportssjef i Eliteserien krever mer enn det jeg kan gi med 100% stilling på Wang Romerike, innleder den avtroppende sportssjefen.

Siden 2019 har det skjedd mye rundt HamKam, og 42-åringen er glad for å ha fått være med på denne reisen.

- Jeg har hatt et godt samarbeid med Gaute (Helstrup), Kjetil (Rekdal), Geir (Frigård), Jakob (Michelsen) og Tom (Dent) som jeg setter stor pris på. I tillegg har jeg jobbet med flotte folk i administrasjonen, sport og hemmat som har ført oss dit vi er i dag. Jeg steppet også inn som trener da Gaute dro hjem til Tromsø. Jeg er glad for å ha vært med på denne reisen.

Blant mange gode minner er årets sesong i Eliteserien det som er hans høydepunkt gjennom hans periode som sportssjef.

- Høydepunktet mitt er absolutt årets sesong. Opprykket i fjor var selvfølgelig stort, men årets sesong er høydepunktet. En sesong med spillersalg, opprykk med B-laget, forbedring av akademikvalifiseringa og runde av sesongen med at HamKam spiller i Eliteserien 2023.

HamKam Fotball ønsker å takke Espen for innsatsen gjennom disse fire sesongene som har ført oss opp i Eliteserien.

- Vi hadde ambisjoner om å ha med Espen videre, også har det vist seg at det var vanskelig å kombinere med hans jobb på Wang Romerike. Vi ønsker Espen lykke til der, og takker han samtidig for jobben og all tiden han har lagt ned for HamKam. Espen kommer til å fullføre jobben med stil ut året, forteller daglig leder Bent Svele.

Annonse fra Eliteserien: