- ØNSKER Å VÆRE EN TOPPKLUBB

VIDEO: Rasmus Lindkvist (30) er på plass i norge, men sitter i karantene til neste onsdag om begge testene i løpet av sju dager er negative. Hør hva han sier om overgangen fra den svenske toppklubben AIK til HamKam:

Annonse:

Ramus Lindkvist er en hurtig spiller med fortid i norsk fotball. Han gleder seg til å spille i Norge igjen, denne gangen for Kamma.

- Det blir kult. Samboeren min er jo norsk, jeg kjenner landet godt og å spille for HamKam kjennes bra, forteller Lindkvist, som står bokført med en Alandskamp for Sverige i 2018.

Under tiden sin i Vålerenga var han en av Kjetil Rekdals mest betrodde menn. Han ser frem til å samarbeide med sin tidligere sjefstrener igjen:

- Det skal bli gøy. HamKam har noe på gang og det blir spennende å få være med på det, sier HamKams nysignering.

Kjetil Rekdal mener vi kan forvente oss OBOS-ligaens raskeste spiller:

- Det er en meget hurtig spiller som kan spille langs venstresiden. Han kan spille back, vingback og kant. I tillegg er han målfarlig og har en god dødballfot. Rasmus blir en solid tilvekst for oss, forteller Kjetil fornøyd.

- Jeg ser for meg at vi vil ha OBOSligaens hurtigste spiller i ham.  Han har også masse erfaring etter sine sesonger i Vålerenga og som svensk mester med AIK. Vi er heldige som har fått ham hit, avslutter hovedtreneren.


Se hele intervjuet her:


Husk å kjøpe sesongkort for sesongen 2021!

Annonse fra Eliteserien: