Onsrud: - Stor tro på fremtiden

Kristian Lønstad Onsrud (26) går inn i sin tredje periode som HamKam-spiller da han signerer for to ny sesonger på Briskeby:

Annonse:

Gjøvik-gutten som står med 20 mål og 11 målgivende på sine 90 offisielle kamper i grønt og hvitt fornyet kontrakten med HamKam på nyttårsaften.

- Først og fremst ønsker jeg å forlenge med HamKam fordi jeg har stor tro på at vi kan få til noe sammen. Vi skal utvikle oss individuelt og som lag, og med det ta nye sportslige steg, innleder Onsrud før han videre kan fortelle:

- Jeg trives veldig godt i klubben og på Hamar. Jeg er derfor veldig glad for å kunne forlenge med "Kamma".

26-åringen som ble skadet på trening før treningsleieren i Marbella i februar ser tilbake på en utfordrende 2020-sesong og gleder seg til kommende sesong:

- 2020-sesongen var tidvis veldig utfordrende. Vi fikk en dårlig start, men til slutt kom vi inn i en fin trend og høstsesongen endte godt. Denne postive trenden må vi bygge videre på, og gjenskape i tiden fremover. Da skal vi kunne kjempe i toppen av OBOS-ligaen. Jeg gleder meg veldig til 2021-sesongen, avslutter Onsrud.

Sportssjefen er også veldig glad for å kunne fortsette samarbeidet med midtbanespilleren:

- Han er en viktig spiller for oss. Han hadde tilbud andre steder,  jeg er veldig glad for å få med Kristian i to sesonger til. Han fikk en trøblete start med skade under oppkjøringen, men kom seg mesterlig tilbake. Nå gleder vi oss til at bærebjelken får en full preseason og går løs på en ny sesong hos oss, sier Espen Olsen.

Annonse fra Eliteserien: