Orkla sørget for påskekos til Gatelaget

Fotballstiftelsens trofaste samarbeidspartner, Orkla, ønsket å gi alle gatelagsspillerne i Norge en smakfull og søt påske-overraskelse. På bildet ser vi HamKams Aleks, som fikk oppgaven med å pakke ned godsakene og dele ut overraskelsen til spillerne etter treningen tirsdag.

- Sammen med matposen fra Matsentralen i Oslo kan spillerne i dag reise hjem med masse snadder i posene sine, sier trener Kai Kristiansen.

Hver tirsdag deler HamKam normalt ut 10-12 matposer til spillerne som ønsker et slik tilbud, og på siste trening før påske kom Orkla-varene i tillegg til en vanlig matpose.

- Vi startet med å hente mat en dag i uka i april 2020. På grunn av Korona har ikke Gatelaget fått mulighet til å spise sammen på Briskeby på over et år og da har matposene vært et viktig alternativ, mener Kristiansen som i løpet av et år har delt ut 500 matposer totalt - omtrent 5 tonn med mat og drikke.

- At Orkla tenker på oss og sørger for en overraskelse til spillerne før påske setter vi alle veldig pris på. Det er med på å gjøre den stille påsketiden lettere for mange av spillerne våre. Å kjenne at det er mange som heier på oss betyr aller mest, mener Kristiansen, som kan melde om 16 spillere på trening tirsdag før påske.

- Oppmøtet på treningene våre har vært veldig bra lenge. Etter nyttår har vi vært mellom 12 og 16 spillere på hver eneste trening og 36 spillere har vært innom treningene så langt dette året, forteller Kristiansen.

Gatelaget trener ikke Langfredag, men tirsdag etter påske er laget tilbake på trening på Briskeby.

- Etter påske gleder vi oss veldig til at Tom Jacobsen blir med i trener-teamet rundt laget og vi kommer til å trene hver eneste tirsdag og fredag framover, sier Kristiansen.

Har du, eller noen du kjenner, lyst til å finne ut mer om Gatelaget i HamKam? Ta kontakt med Kai på 957 48 529, eller på mail [email protected]

Annonse fra Obos-ligaen: