Pål-Anders er ny keepertrener i UA

Pål-Anders Skaug har erfaring fra Moelven, Lillehammer og Kjelsås som keeper og keepertrener. Nå er han klar for å bidra i Utviklingsavdelingen til Kamma. Mest inn mot keeperne på G19.

Annonse:

Pål-Anders Skaug er opprinnelig fra Ring i Ringsaker. Han slo gjennom som keeper i Moelven allerede som 15-åring, men flyttet tidlig til Oslo og Kjelsås. Der har han hatt tilholdssted inntil sommeren i fjor. Da flyttet han tilbake til Moelv. Han spilte siste halvdelen av sesongen for Albert Berishas menn i Moelven, i tillegg til å være keepertrener.

JOBBER HARDT
Etter flere sesonger som keeper og keepertrener i Kjelsås skal han nå bidra med sin erfaring til våre keepere i Utviklingsavdelingen. Nå er han ferdig med sin første måned i ny klubb.

- Jeg synes det har vært veldig fint å komme til Kamma. Det er gøy å jobbe med gode og ambisiøse spillere og trenere, innleder ringsaksokningen.

Pål-Anders på feltet med G19
Pål-Anders på feltet med G19

Pål-Anders har rukket å få et godt førsteinntrykk av de han skal jobbe med.

- Hovedinntrykket er veldig positiv. Jeg er imponert over nivået på spillergruppa, både individuelt og kollektivt. Det er en hardtarbeidende gruppe som ønsker å bli enda bedre sammen hver eneste dag, både spillere og trenere.

BRISKEBYBANDEN
Som Ringsaker-mann har det vært kort vei til Kamma som det lokale flaggskipet. Her forteller han litt om forholdet han har til Kamma.

- Jeg har vokst opp med Kamma som flaggskipet til Innlandet og stått sammen med BriskebyBanden å sett på barndomsheltene mine spille. Jeg har sunget meg hes for Hamarkam flere ganger.

- Hva vil dine viktigste oppgaver bli fremover?

- Mine viktigste oppgaver fremover blir å fortsette med å legge til rette for god utvikling for keeperne på trening og i kamp og bidra til at 2024 blir bra år for HamKams G19-lag.

KEEPER-NERD
Den tidligere Moelven og Kjelsås-spilleren kommer nå inn i et etablert trenerteam med masse keepererfaring.

- Det blir veldig gøy å jobbe i et keepertrenerteam med så høy kompetanse. Bare å suge til seg kunnskap og erfaringer. Det er ren luksus å kunne jobbe tett med Rolf og Yngve og kunne nerde keeperfaget i tiden fremover.

KAMMA I CUPEN

Her forteller Pål-Anders litt om hvilken type keepertrener han er.

- Jeg som trener er opptatt av at keeperen er en fotballspiller og en spesialist. Men viktigst av alt er å se mennesket som helhet, kvalitet, mestring og humør. Jeg har vært en del av Kjelsås i 10 år og har derfor fått prestasjonskultur og kameratskap prentet inn. Etter en veldig fin tid der er det veldig gøy å ta steget til Kamma og fortsette utviklingen som keepertrener, før han legger til sitt beste fotballminne fra sin karriere i Moelven.

- Beste fotballminne fra min aktive karriere i Moelven er faktisk møtet med HamKam i 1. runde av NM i 2011, avslutter Pål-Anders.

Annonse fra Eliteserien: