Pål og Gatelaget har åpnet både sesongen og kiosken

(Raufoss - HamKam 5-2): Pål og kameratene hans på Gatelaget har sesongåpnet på en solid måte. Onsdag spilte laget en fin kamp borte mot Raufoss og på A-lagets to første hjemmekamper har spillere på laget styrt den ene kiosken på stadion med svært tødig hånd.

Annonse:

Vi starter naturligvis med det aller viktigste - serieåpningen mot Raufoss i glohett vårvær på andre siden av Mjøsa.

Vår venner i gult og svart har blitt irriterende gode på ganske kort tid og var også bedre enn Kamma i sesongens første seriekamp for HamKam. Før pause hang HamKam godt med (1-1), men etter pause var Raufoss best og vant fortjent 5-2..

HamKam spilte en klart godkjent kamp og det var fantastisk gøy å se at mange av spillerne våget å være like rolige som på trening. Det er klar framgang!

LØPETRENING
At kreftene ikke holdt hele kampen må vi bare ta konsekvensen av og allerede i garderoben ble det etterlyst ekstra løping på treningene framover. Alle spillerne er neppe enige om at dette er en god ide, men tilbudet kommer til å dukke opp ganske snart.

Også i denne kampen stilte HamKam med to jenter i lagoppstillingen og også på trening dukker det opp flere jenter enn tidligere. Det er vi HamKam veldig glade for og denne gangen var det Ramona som spilte sin aller første seriekamp for Briskeby-klubben.

SANKET POENG
Nytt av sesongen er at lagene også får utdelt fair-play poeng etter kampen. Kampens rutinerte dommer holdt orden på orden og oppførsel og HamKam vant den kampen med 3-2. Det siste poenget fikk Kamma fordi laget hadde spillere av begge kjønn.

Det siste året har antall spillere på trening vokst betydelig i HamKam og det har også ført til at stadig flere bidrar frivilling på a-lagets hjemmekamper. Nytt av sesongen er at Gatelaget styrer den nest største kiosken på hjemmekamper. Det har gått som en drøm så langt.

MANGE TIMER
- Både under serieåpningen mot LSK med over 6.000 tilskuere og Sandefjord 2. Påskedag har Gatelaget løst på en perfekt måte, sier daglig leder Bent Svele. 

Mot Sandefjord var over 10 spillere fra Gatelaget delaktig i arrangementet og interessen for å bidra er stadig voksende.

- Jeg har brukbar oversikt over hvor mange timer Gatelaget har bidratt på stadion denne sesongen, men det er ingen tvil om at vi neppe hadde klart oss uten denne gjengen, roser Bent Svele og legger til at mange av spillerne også kommer på kort varsel.

- Før en seriestart er det alltid ting som må løses raskt og da har spillerne på Gatelaget vært gode å ha. De løser både store og mindre oppgaver, og de løser oppgavene med et smil, gjerne sammen med klubbens pensjonister, sier Bent Svele.

Disse spilte serieåpningen mot Raufoss: Kjell, Kim, Matias, Eliaz, Peter, Lars (1), Dawiit, Eirik, Pål (1), Ramona, Rebecka og Rune.

Trener-Kai

UTSATT! Neste seriekamp 27. april klokka 12.30 på Briskeby: HamKam - Moss er utsatt - ny dato ikke klar.

 

Annonse fra Eliteserien: