Perfekt oppladning til seriepremieren mot Moss

Når Gatelaget løper ut på Melløs i Moss og seriepremiere onsdag, skal ingen være i tvil rundt lagets forberedelser. Dagen før premieren brukte laget et nydelig besøk i velværeavdelingen i Ankerskogen til å legge en smart kampplan. Ingenting overlates tilfeldighetene...

Det er svært lenge siden HamKam spilte seriekamp med Gatelaget sitt. Ikke siden 22. oktober 2019 (!) har Kamma kjempet om seriepoeng og det er derfor ingen tvil om at seriestarten kommer som en gave til spillerne.

- Vi har trent to-tre ganger hver eneste uke - hele året - siden vi møtte Asker i den siste seriekampen i 2019. Vi ante selvsagt ikke at ventetida skulle bli så lang, men spillerne har vært helt fantastiske, sier trener Kai Kristiansen.

Aldri har HamKam hatt flere spillere på trening enn laget har hatt i hele sommer. Kun unntaksvis har det vært under 20 spillere på trening, og stadig har nye spillere kommet til.

- Tallet på spillere er stabilt og høyt. Likevel er det en forholdsvis rutinert gjeng som setter seg i bussen til Moss, forteller Kristiansen og roser Ankerskogen svømmehall for en nydelig dag i anlegget.

Takket være daglig leder Trude Grøndahl Oreld og ikke minst Gatelagets keeper-trener og bussjåfør, Jan Roger Andersen, fikk Gatelaget en helt time alene i Velværeavdelingen, etterfulgt av tradisjonell bading, hopping og stuping, før Morten knuste lagkameratene i en perfekt gjennomført konkurranse i sklia. Og dagen ble avsluttet med felles og deilig mat i kafeteriaen.

- Takk for en veldig fin og kul dag. Dette er noe vi setter veldig pris på, konkluderte Aleks fast da han, som vanlig, tok ordet på vegne av laget.

Gatelaget er klare til seriestart og koser seg veldig med at også Ankerskogen svømmehall er med i heiagjengen vår! Aldri tidligere har spillere og lederne på laget vært mer smidige enn da de nærmeste danset seg ut fra Ankerskogen. Kampen mot Moss kan ikke komme raskt nok!

 

 

Annonse fra Obos-ligaen: