Petter Eichler Jensen (19) har signert

Petter Eichler Jensen har signert sin første proffkontrakt. I første omgang har han signert en kontrakt frem til sommeren 2025:

Annonse:

Petter Eichler Jensen er målvakt og startet sin aktive karriere som 6-åring på Vind før han spilte Interkrets fotball på guttelaget til Gjøvik/Lyn. Unggutten rakk en liten tur tilbake til Vind før han startet på Wang Toppidrett på Hamar i 2019. Det sørget også for spill for HamKams juniorlag.

Sommeren 2021 ble sisteskansen lånt ut til Lillehammer FK som en del av samarbeidsavtalen og var med på å rykke opp til Norsk Tipping-ligaen. Det sørget for at låneoppholdet ble forlenget ut fjorårets sesong. Der fikk han masse verdifull erfaring med seniorfotball før han nå er tilbake på Hamar og har signert kontrakt med HamKam til sommeren 2025.

- Jeg har tatt med meg erfaring med juniorlaget her, og trening med A-laget før jeg fikk masse god erfaring som førstekeeper i Lillehammer med seniorfotball der. Nå får jeg endelig trene fast med en Eliteserieklubb og kan dermed utvikle meg videre her føler jeg, innleder Gjøvik-gutten.

Masse rutine

I vinter har treningsfeltet inneholdt fire keepere med Yngve Sandbuløkken som sjefen. Petter ser positivt på å trene med tre erfarne Eliteserie-keepere.

- Jeg trener med keepere som har masse rutine, keepere jeg kan se opp til. Marcus (Sandberg) som er en god keeper, Nicholas (Hagen) som er landslagskeeper for Guatemala også Lars (Jendal) som jeg har trent mye med tidligere som også har flere Eliteserie-kamper.

- Så det er jo der jeg må legge lista, jeg har masse å lære. Må benytte meg av vær økt til å lære av de.

- Eliteserien trigger meg

Petter har deltatt på de fleste treninger denne sesongen og synes treningene har vært positive.

- Vi ser bra ut. Vi ser godt trente ut og har gjort flere gode signeringer i vinter. Keeperøktene har sett bra ut gjennom hele vinteren, og vi skal selvfølgelig fortsette å terpe og bli enda bedre.

Som alle andre keepere har også Jensen drømmer han ønsker å gjøre til virkelighet.

- Mine ambisjoner er å klare og komme meg opp som Eliteseriekeeper, aller helst for HamKam selvfølgelig. Det trigger meg veldig å komme bli en fast Eliteseriespiller, og det ultimate målet er jo å bli utenlandsproff, avslutter vår nye nummer 31.

Gratulerer med proffkontrakt, Petter.

Petter Eichler Jensen.png

 

Annonse fra Eliteserien: