Pila peker oppover

VIDEO/BILDEGALLERI: For tredje fredag på rad tok Kameratene turen til LSK Hallen. Denne gangen som bortelag når Lillestrøm SK sto på motsatt side i sin egen hall:

Lillestrøm SK - HamKam 3-2 (2-1);

LSK Hallen, treningskamp i februar

Scoringer: 1-0 Akor Adams (26`), 1-1 Henrik Udahl (39`), 2-1 Yildren Ibrahimaj (43`), 2-2 Henrik Udahl (52`), 3-2 Daniel Skaarud (58`).

Gult kort: Oliver Kjærgaard (HamKam)

Rødt kort: Ingen.

HamKam (3-5-2); Marcus Sandberg (Lars Larsson Jendal 46) - Halvor Rødølen Opsahl (Kristoffer Ring Voldhagen 64), Fredrik Sjølstad (Lars Brotangen 81), Vegard Kongsro - Kevin Egell-Johnsen (Jonas Rasen 81), Oliver Kjærgaard, Kobe Hernandez-Foster, Benjamin Thoresen Faraas, Aleksander Melgalvis - Henrik Udahl, Pål Alexander Kirkevold (Arne Hopland Ødegård 81).

------------------------

Årets tredje treningskamp ble spilt i samme hall som de to foregående kampene. Denne gangen sto de gule og sorte fra Lillestrøm på motsatt banehalvdel.

Gjestene fra Hamar gjennomfører en god første omgang. I overkant av fem minutter ut i første omgang så det ut til at Henrik Udahl ble snytt for et straffespark da han blir dratt ned innenfor sekstenmeteren av Lillestrøms nummer fire, Espen Garnås. Dommeren valgte å blåse spillet videre.

Etter 26 minutter scorer Lillestrøm på kampens første sjanse. Akor Adams finner veien til bakerste stolpe og bredsider hjemmelaget i ledelsen.

Kort tid senere har hjemmelaget et skudd i stolpen fra 20 meter, returen klareres enkelt.

Drøye fem minutter før slutt spiller Benjamin Thoresen Faraas og Aleksander Melgalvis flott fotball ute på venstresiden. Sistnevnte smeller ballen i tverrliggeren fra 12 meter mot sine tidligere lagkamerater. I motsetning til hjemmelagets tverrligger skudd så finner returen denne gangen veien til Henrik Udahl, som header inn sin første av flere Kamma-scoringer.

På en dødball et par minutter før slutt er det Yildren Ibrahimaj som får god tid inne i seksten. Han prikker ballen i lengste kryss med venstrefoten. Utagbart for keeper-debutant Marcus Sandberg i Kamma-buret.

Sju minutter ut i andre omgang får Kamma et frispark midt på Lillestrøms banehalvdel. Kobe Hernandez-Foster oppfatter kjapt at Henrik Udahl har god plass inne i sekstenmeteren. Amerikaneren spiller ballen til Udahl som vender om, drar av en mann, og avslutter flott i nærmeste hjørnet.

Dermed har målsniken doblet målkontoen i Kamma-drakt.

Daniel Skaarud får æren av å sette inn det siste målet for hjemmelaget, og de gule og sorte vinner 3-2 i sesongens tredje kamp for begge lag.