PizzaNini forlenger avtalen

Atle Mathisen (t.v) og Frederik Garshol er glade for å forlenge samarbeidsavtalen med en lang og trofast samarbeidspartner.

Annonse:

PizzaNini har hvert eneste år siden 80-tallet vært en trofast samarbeidspartner for HamKam.

Dette gjelder både topp og- breddeidretten. De senere sesongene har de også engasjert seg i dame- og gatelaget. 

IDRETT ER VIKTIG FOR BYEN

PizzaNini fylles til stadig opp når det er fotballkamper, eller andre arrangement som trekker mange mennesker til Hamar: 

– Derfor er det viktig for oss som driver restaurantene i byen å være med og sponse idrettslagene i byen. Fotball, håndball, ski, skøyter og alt som er. Det har vært en viktig føring hos oss helt siden oppstarten, å være med og bidra, innleder daglig leder hos PizzaNini, Atle Mathisen før han legger til.

- Betaler man så kan man med god samvittighet forsyne seg av kaka.

Atle Mathisen, daglig leder PizzaNini
Atle Mathisen, daglig leder PizzaNini

For PizzaNini så er det viktig å støtte alle som bidrar til økt aktivitet i byen som igjen øker vår omsetning.

- Det kommer folk til oss før de finner veien til kampen. De som ikke er interessert i fotball er her og spiser og drikker mens kampen pågår, før det igjen fylles opp med idrettsglade gjester. Gull verdt for oss, forteller Mathisen.

PIZZA I KIOSKENE

Hver eneste hjemmekamp for A-laget til HamKam bidrar til økt aktivitet for oss både i restauranten og igjennom pizza som selges i kioskene på Briskeby.

På Nini, som det kalles på folkemunne her i Hamar, har HamKam også sin egen pizza; HamKam-pizzaen hvor klubben også får en avtalt sum tilbake pr. salg.

- Vi ønsker HamKam lykke til med sesongen og håper de kan klatre enda noen hakk til på tabellen. avslutter Atle Mathisen spent.

LANG OG TRO TJENESTE

For oss i HamKam er kontinuitet viktig og PizzaNini har vært en trofast traver og god samarbeidspartner i en årrekke. Det er mange Kamerater som har hatt stor glede av gode måltider fra PizzaNini.

På hjemmekamper selges det pizza i alle kioskene på Briskeby. I tillegg leverer Nini pizza til både VIP, diverse arrangement og klubbkvelder for HamKam-lag i alle aldre.

Vi er svært glade for at vi kan fortsette det fine samarbeidet med Nini, forteller markedsansvarlig i HamKam. Frederik Garshol.

Bilde1.png

 

Annonse fra Eliteserien: