Poeng i krigekamp

VIDEO/BILDEGALLERI: Det ble som ventet en skikkelig krigekamp på KK-Plassen mot Kolbu/KK mandag kveld. Det resulterte i 2-2 og poengdeling:

Kolbu/KK - HamKam 2 2-2 (0-1);

KK-Plassen, serierunde 8 i 4.divisjon

Scoringer: 0-1 Fernan Faerron (27`), 1-1 Sindre Haugli Pedersen (83`), 1-2 Fernan Faerron, straffe (89`), 2-2 Håvard Gramm Myhre (90`).

Dommer: Vidar Hilmen, Øystre Slidre IL

Gult kort:  Petter Tallerud Bakkelund (Kolbu/KK), Fernan Faerron, Arne Hopland Ødegård, Eduards Daskevics, Yuriy Yakovenko (HamKam 2)

Rødt kort: Simen Sønsteby (Kolbu/KK, 67, min.), Eduards Daskevics (HamKam, 58 min.)

HamKam 2 (3-5-2); Mathias Hagen Gundersen - Kristoffer Ring Voldhagen, Fernan Faerron, Thorbjørn Kristiansen - Kristian Nordbye, Arne Hopland Ødegård, Oskar Sangnes (Julian Gonstad, 82 min.), Eduards Daskevics - Julian Gonstad (Jonas Rasen, 61 min.), Yuriy Yakovenko.

-------------------

Etter en tett og jevn åpnining på kampen fikk Fernan Faerron hull på byllen etter et godt slått hjørnespark av Eduards Daskevics. Costa Ricaneren header ballen ned i det lengste hjørnet.

Rett før kvarteret spilt av andre omgang for Eduards Daskevics sitt andre gule for dagen og dermed må han forlate banen en halvtime før resten av gjengen. Ni minutter senere får en av hjemmelagets spillere også marsjordre og jevner dermed ut antall spillere på banen.

Sju minutter før slutt kriger hjemmelaget inn en utlikning.

Rett før kampen går inn i overtidsminuttene skaffer Julian Gonstad straffespark til gjestene. Som mot Nybergsund er Fernan Faerron iskald og setter inn en ny ledelse for bortelaget.

Tre minutter på overtid utlikner hjemmelaget igjen etter klabb og babb inne i feltet etter dødball. Det ble også sluttresultatet.