Poengdeling mot AaFK

VIDEO/BILDEGALLERI: En solid bortekamp mot seriefavoritt AaFK endte med poengdeling etter 1-1. Vi tok en prat med Jonas Enkerud og Kjetil Rekdal etter kampen:

AaFK - HamKam 1-1 (1-1);

Color Line stadion, 22. serierunde

Scoringer: 1-0 Erlend Segberg (33`), 1-1 Jonas Enkerud (41`).

Dommer: Svein Tore Sinnes, Flekkerøy FK

Gult kort: Erikson Spinola Lima (AaFK), Morten Bjørlo (HamKam)

Rødt kort: Ingen.

HamKam (3-4-3); Nicholas Hagen - Sam Rogers (Halvor Rødølen Opsahl, 46 min.), Steinar Strømnes, Hasan Kurucay - Aleksander Melgalvis, Morten Bjørlo (Niklas Rekdal, 90 min.), Kristian Lønstad Onsrud, Rasmus Lindkvist - Kristian Eriksen, Jonas Enkerud, Emil Sildnes (Theo Bair, 82 min.).

-----------------------

HamKam tok tak i kampen fra start av og jaktet scoring tidlig. Både Eriksen, Sildnes, Strømnes og Kurucay mislyktes på sine forsøk. De to siste etter hjørnespark.

Emil Sildnes sin sjanse var den største. En AaFK-forsvarer forsøker og klarere. Treffer hodet til Sildnes som er våken på nedfallfrukten og er alene med keeper. Han forsøker et skudd fra skrått hold. Keeper Lansing er raskt nede og redder skuddet fra Ridabu-gutten.

Når HamKam ikke scorer på sjansene så skjer det som ofte skjer. Motstander-laget scorer på sin første store mulighet. En god dødball fra AaFKs høyreside treffer pannebrasken til Erlend Segberg. Sørlendingen får god tid til å sikte ballen inn i målet. Nicholas Hagen er nære på å redde, men får ikke slått den utenfor. Dermed sniker ballen seg inn via stolpen og inn.

Ikke mange minutter senere får endelig gjestene nettkjenningen sin da Kristian Eriksen kriger ballen til Jonas Enkerud, som bråsnur og treffer klokkerent bort i lengste hjørnet og toppscoreren utlikner fortjent på Color Line stadion.

Etter pause var først Jonas Enkerud nære på å styre inn ledelsen, men styringen treffer innsiden av stolpen. På returen er Kristian Eriksen våken og får avsluttet. Skuddet går dessverre over tverrliggeren.

Med unntak av noen farligheter på dødballer for hjemmelaget var det ikke noen av lagene som klarte å sette inn noen særlig sluttspurt og delte dermed poengene søndag ettermiddag.