Poengdeling mot opprykksfavorittene

Det ble 1-1 hjemme mot Lillestrøm SK. Kristian Eriksen scoret vårt mål midtveis i den første omgangen:

HamKam - Lillestrøm 1-1 (1-0);

Scoringer: 1-0 Kristian Eriksen (23`), 1-1 Tryggvi Hrafn Haraldsson (82`).

Dommer: Svein Tore Sinnes, Flekkefjord FK

Gult kort: Ingen.

Rødt kort: Ingen.

HamKam (3-4-3); Serigne Mor Mbaye - Jesper Taaje, Steinar Strømnes (K), Rubén Alegre Guerra - Amin Nouri, Markus Solbakken, Vetle Skjærvik, Jo Nymo Matland - Kristian Eriksen, Jonas Enkerud (Jarmund Øyen Kvernstuen, 83 min.), Moses Ebiye (Marcus Pedersen, 80 min.).

-----------------------------

HamKam - LSK 1-1 (1-0): HamKam spolerte Lillestrøms opprykksfest og sikrer seg et meget godt utgangspunkt i jakten på å sikre
OBOS-kontrakten. Kun syltynn teori kan sende HamKam ned på kvalikplass.

Flomlys, tåke og et engasjert publikum sørger for en flott avslutning på sesongen på hjemmebane.

Første omgang var en jevn affære, og det var to lag som definitivt ville ta kommandoen i kampen, men det manglet ofte det siste lille på den siste tredjedelen av banen.

Etter 23 minutter vant Amin Nouri en ball høyt i banen og spilte fri Kristian Eriksen, som bredsider ballen via stolpen og inn, til Briskebypublikummer store begeistring. HamKam hadde opprykksfavorittene i kne.

HamKam hadde flere gode muligheter til å øke ledelsen før pause, men det ville seg ikke i LSK-boksen. Dermed sto det 1-0 til pause.

I den andre omgangen var bortelaget mer på, og hadde mer ball enn i den første omgangen, men HamKam lå fint i ramma og lot ikke de gule og svarte få mye rom å boltre seg i.

Foruten LSKs mål 10 minutter før slutt, skapte bortelaget en kjempesjanse da de kom 3 mot 1, men Mbaye i HamKam-målet reddet vakkert, før ballen endte hos en offside-plassert Matthew, som måtte se målet bli annullert.

Ti minutter før slutt fikk LSK nettkjenning da Haraldsson utnyttet usikkerhet i HamKam-forsvaret, og kunne juble for utligning.

Det ble ikke flere mål og dermed endte det med et viktig poeng til våre gutter. Vi ønsker Lillestrøm lykke til videre i kampen om opprykk.