PRESSEMELDING: Kjetil Rekdal ny HamKam-trener

HamKam Fotball og Kjetil Rekdal (51) er i dag blitt enige om en kontrakt som gjør Rekdal til HamKams nye hovedtrener.

Annonse:

«Vi har hatt en ekstremt krevende sesongstart og har erkjent at vi har behov for å styrke trenerteamet. Derfor er vi veldig godt fornøyd med å ha fått på plass en kapasitet som Kjetil. Vi mener han er rett mann til å lede spillergruppa og trenerteamet oppover både på tabellen og fotballmessig. Vi vet at Kjetil trives aller best under press og mener han er perfekt for jobben i HamKam akkurat nå», sier daglig leder John Anders Rise.

«Dette var en utfordring som var naturlig for meg å ta da henvendelsen kom. Jeg bor rett i nærheten og har en sønn i klubben fra før og jeg synes det er ille å se tradisjonsklubben HamKam slite som de gjør i år. Jeg sa ja til jobben hvor målet naturligvis er å få HamKam tilbake på rett kjøl. Jeg er på trening allerede i morgen, med match mot Grorud hjemme mandag som første virkelige test», sier Kjetil Rekdal, som får med seg Geir Frigård (assistenttrener), Rolf Høgmo (keepertrener), Håkon T. Kristiansen (toppspillerutvikler) og Magnus Nilsen (fysisk trener) i trenerteamet sitt.

Daglig leder John Anders Rise, sportssjef Espen Olsen og hovedtrener Kjetil Rekdal vil være tilgjengelige for pressen utenfor hovedinngangen på Briskeby søndag 13.00, to timer før Rekdal leder sin første økt som Kamma-trener.


Klubben og Rekdal er enige om en avtale ut 2020-sesongen.

Annonse fra Eliteserien: