Prisdryss på kretstinget

Under helgens fotballgalla, arrangert av Indre Østland Fotballkrets, stakk HamKam Fotball av med fire gjeve priser:

Annonse:

Årets kretsting ble det 35. i rekken. Under årets kretsting sto ordinære saker som å bestemme kontingenter og avgifter, samt en fagdel som sto på agendaen. I år var det fokus på fair play, holdninger, anleggsutvikling og lederskap. Gode og inspirerende foredragsholdere sto de lærer-rike innslagene.

Styreleder i Norsk Toppfotball, Cato Haug, snakket om gode ledere og hvordan man lykkes. Tina Thorsen snakket om kjønnsbalansen. Toppdommer Ali Al-Hatem snakket om gode holdninger og NFFs anleggskonsulent Robert Winnem snakket om utfordringene vi står overfor med tanke på kjøp- og salgsforbudet for gummigranulat som er gjeldende fra 2031, og hvilke alternativer vi jobber med, som kan erstatte det.

Fotballgallaen ble arrangert for første gang i 2019, og dette er en festaften for kretsfotballen. Prisutdelinger i ulike kategorier. Toppartistene Leif Ander Wentzel, Trond Nagell-Dahl og Lars Endrerud ledet gallaen, med god blanding av musikk,priser.

Under utdelingene vant HamKam Fotball hele fire priser under helgens fotballgalla.

Her er prisene:

KRETSENS DIPLOM 2023

HamKam Kvinner Elite.

Begrunnelse:

HamKam Kvinner Elite har gjennom sportslige prestasjoner oppnådd særdeles gode resultater i 2023-sesongen.

Laget kom på en sterk andre plass i 2. divisjon, bare slått av Odd Kvinner, som nystartet lag i lag i sin første sesong i divisjonen.

HamKam Kvinner arbeider, i tillegg til spillerutviklingen, tett med klubbene i kretsen for å etablere et lag i toppen av norsk kvinnefotball. 

HamKam kvinner Elite kan også vise til flere spillere på yngres landslag.

ÅRETS UNGE TALENT 2023

Linnea Holmsveen Moen, HamKam Kvinner Elite

Begrunnelse:

Linnea Holmsveen Moen
Linnea Holmsveen Moen

Startet sesongen 2023 som Vind-spiller, hospiterte med HamKam Kvinner og bet godt fra seg.

Ble HamKam-spiller i løpet av sesongen, og god utvikling ga henne startplass i nært samtlige kamper i 2023-sesongen for et hardtsatsende HamKam Kvinner Elite-lag.

Spill i samtlige 26 kamper, åtte mål og fire assist fra sin midtbaneposisjon, er imponerende tall - avhengig av alder.

Hun har i løpet av året også spilt seg inn på J16-landslaget, og var blant annet med å vinne Åpent Nordisk mesterskap sommeren 2023.

KRETSENS DIPLOM 2023

HamKam Fotball Elite.

Begrunnelse:

HamKam. som klubb, har gjennom sportslige prestasjoner oppnådd særdeles gode resultatet i 2023-sesongen. Med flere av sine lag.

G19 kan nevnes spesielt - for semifinalespill i både NM og nasjon serie. Laget spilte imponerende 50 kamper gjennom sesongen! Laget leverte historiske og meget solide prestasjoner.

Nevnes må også a-lagets innsats i cupen, der laget nådde kvartfinalen der de ble slått ut av Bodø/Glimt.

ÅRETS UNGE TALENT 2023

Julian Bakkeli Gonstad, HamKam Fotball

Begrunnelse:

Julian Bakkeli Gonstad
Julian Bakkeli Gonstad

Ydmyk og hardtarbeidende gutt, som fikk sin debut i Eliteserien i den sterke 3-0-seieren over Rosenborg på Briskeby på sensommeren.

Fikk sin debut fra start i Eliteseriekampen mot Molde. Han kvitterte med målgivende i 1-1-kampen mot laget som har gode prestasjoner i Europa League i 2023.

Han er etablert på G17-landslaget, og scoret blant annet hattrick mot Danmark i September.

Annonse fra Eliteserien: