- Rart og trist

Anders Dieserud har valgt å legge fotballskoene på hylla etter å ha slitt med ryggen over flere sesonger. Dette toppet seg etter seieren borte mot Raufoss 3. oktober. Det ble hans siste kamp for HamKam:

Annonse:

Fjorten kamper i HamKam-drakt ble fasiten, flere av de med plager i ryggen. Da han hadde problemer med å komme seg opp bakken til garderobe-anlegget på Raufoss etter 2-0 seiren på Nammo stadion måtte han ta pause fra fotballen.

Den pausen har blitt lenger og mer smertefull enn han så for seg og har nå valgt å legge fotballskoene på hylla etter to sesongen hvor ryggproblemene har ødelagt sesongene for Sandefjord-mannen, som i dag fylte 25 år går (16.12.2020).

- Det er veldig rart og trist, men føles også på et vis ritkig sånn det har blitt, innleder 25-åringen. Før han ønsker å sende en hilsen til alle Hamarkamerater:

- Kjære Hamarkamerater

- Jeg ønsker å takke alle i og rundt klubben for en veldig din tid. Det er med tungt hjerte jeg nå velger å gi meg som fotballspiller. Kroppen min takler ikke lenger den belastningen fotball på dette nivået krever. Av den grunn vil det være lite sannsynlig at jeg allerede i 2021 vil være i stand til å bidra for laget og kunne nå mine egne mål.

-  Det har vært fantastisk moro å følge utviklingen til laget utover sesongen i år! Jeg både tror og håper at det er noe spennende på gang. Noe man kan bygge videre på fremover. HamKam vil alltid stå meg nært. Setter stor pris på all støtte og den forståelsen jeg har blitt vist i denne prosessen. Jeg er stolt over å kunne si at jeg har spilt for HamKam, og jeg kommer til å følge med videre.

- Vi er grønne, vi er hvite!! - avslutter 25-åringen.

Takk for innsatsen, og lykke til videre utenfor fotballbanen, Anders.

 

Annonse fra Eliteserien: