Rekruttene ble et nummer for små

Et ungt rekruttlag fikk det tøft mot et erfarent og voksent Ulfstind-lag:

HamKam 2 - Ulfstind 0-3 (0-1);

Briskeby, serierunde 6 av Norsk Tipping-ligaen avdeling 6

Scoringer: 0-1 Andreas Løvland (7`), 0-2 Ole Marius Jørgensen (47`), 0-3 Trym Mauno (65`).

Dommer: Tommy Frydenlund, SK Gjøvik-Lyn

Gult kort: Erik Stoltz Pedersen, Thomas Emmanuel Kristiansen Aloyseous, Roger Elias Hansen (Ulfstind)

Rødt kort: Ingen.

HamKam 2 (3-4-3); Kasper Nordhagen - Iver Brodal, Mads Orrhaug Larsen (Marcus Bretten Eriksen 71), Thorbjørn Kristiansen - Henrik Myklebust, Marcus Søberg (Simen Brenden 46), Enok Naustdal (Linus Odenrud 71), Fabian Lesiamito - Oskar Stenberg Øien (Alan Cole 46), Emil Øverby (Martin Rasen 81), Leo Haug Utkilen.

----------------------------------

Det ble tidlig tydelig av gjestene var mer på tå en hjemmelaget og de rødkledde fikk uttelling allerede etter sju minutter da Andreas Løvland får ballen med et åpent mål gapende mot seg. Da var ikke den rutinerte kapteinen vond å be og satte ballen enkelt i mål.

Bortelaget fortsatte og sette press på våre unggutter, og kunne fort ha sørget for et styggere resultat inn til pause, men Kamma klarte å ri inn til pause med kun et mål i sekken.

Det skulle dessverre for hjemmelaget kun gå to minutter ut i den andre omgangen før bortelaget pyntet på resultattavla.

Denne gangen er det Ole Marius Jørgensen som får muligheten til å sette ballen i åpent mål og grep den med begge hender når han bredsidet ballen i det åpne buret.

HamKam-rekruttene har noen farligheter i løpet av kampen, men en meget god Grzegorz Flasza i Ulfsind-buret reddet alt som kom i mot og sto som en levende vegg bak forsvarsfireren til Ulfstind.

Trym Mauno fikk æren av å sette inn sluttresultatet halvveis inn i andre omgang etter et skudd i krysstanga som fant veien ut til kveldens tredje målscorer. Også han fikk muligheten til å sette ballen i nettet bak en utspilt Kamma-keeper.