Rekruttlaget med storseier over Bodø/Glimt 2

Jonas Rasen og resten av HamKam-gutta spilte ut Bodø/Glimt 2 på egen hjemmebane:

HamKam 2 - Bodø/Glimt 2 5-0 (1-0);

Briskeby, 1. serierunde i Norsk Tipping-ligaen avdeling 6

Scoringer: 1-0 Jonas Rasen (34`), 2-0 Leo Haug Utkilen (66`), 3-0 Leo Haug Utkilen (68`), 4-0 Emil Øverby, straffe (75`), 0-5 Jonas Rasen (89`).

Dommer: Markus Rotvold Hammarstrøm, Nordre Land IL

Gult kort: Arne Hopland Ødegård (HamKam 2), Petter Hanssen (Bodø/Glimt 2).

Rødt kort: Ingen.

HamKam 2 (3-4-3); Sander Østraat - Lars Brotangen (Thorbjørn Kristiansen 77), Fredrik Sjølstad (Alan Cole 46), Iver Brodal - Fabian Lesiamito, Enok Naustdal (Marcus Søberg 84), Arne Hopland Ødegård, Jonas Rasen - Leo Haug Utkilen (Aleksander Sulland 84), Emil Øverby (Oskar Stenberg Øien 77), William Osnes-Ringen.

---------------

HamKam-rekruttene tok styringen fra start, og Emil Øverby var nære på tidlig i første omgang. Dessverre snek avslutningen alene med keeper seg forbi den lengste stolpen.

Jonas Rasen hadde også et kjempeskudd som ble reddet på like mesterlig vis av Bodø-keeperen. Men i det 34. spilleminutt fikk HamKam og Jonas Rasen sin fortjente scoring.

Venstre vingbacken fikk ballen ute på sin venstre side før han forserte innover i banen og tok i bruk innsiden av sitt gode høyreben og fant nettmaskene i det lengste hjørnet bak en utspilt Glimt-keeper. Det ble også pauseresultatet.

Etter pause startet gjestene med og trille mye ball, men klarte ikke å trenge seg gjennom et solid Kamma-forsvar. Drøye tjue minutter ut i omgangen er Leo Haug Utkilen med inne i feltet ved to anledninger og setter like godt inn to kjappe scoringer og sørget for en solid 3-0-ledelse til hjemmelaget. Først assistert av Emil Øverby før det var debutant Alan Cole som bidro til Leos andre mål.

Emil Øverby som var uheldig ved flere anledninger alene med keeper tidligere i kampen, hvor den ene av de også smalt i stolpen i starten av andre omgang fikk også hull på byllen til slutt. Angriperen var tryggheten selv fra straffemerket etter at Fabian Lesiamito ble felt.

Like før kampslutt fikk mannen som startet ballet, Jonas Rasen æren av å fastsette sluttresultatet til 5-0, ganske likt som hans første scoring.

Arne Hopland Ødegård var endelig tilbake i kamp etter en lang periode på sidelinjen. Hør hva unggutten sa etter kampslutt: