- Relasjonelt det beste laget i Norge

VIDEO: Pål Alexander Kirkevold og Jakob Michelsen møter gamle kjente. Hør hva gutta sa dagen før dagen:

Annonse:

Vår hovedtrener, Jakob Michelsen kjenner Sarpsborg 08-trener, Stefan Billborn godt fra sin tid som trener i Hammarby og skryter av det han har fått til i Sarpsborg på kort tid.

- Ja. Det er jo min tidligere assistent i Hammarby, håper ikke han hører altfor godt etter, ler Jakob før han blir noe mer alvorlig.

- Stefan har gjort et godt stykke arbeid med Sarpsborg. Rent relasjonelt er nok de det beste laget i Eliteserien. God offensiv fotball og stor kredit til Stefan for den jobben han gjør. Det er nok andre klubber som har bedre enkeltspillere enn Sarpsborg.

Kjøp billetter til kampen her!

Møter tidligere klubb

Pål Alexander Kirkevold spilte i Sarpsborg 08 tilbake i 2016-sesongen. Han har stilt inn venstrefoten og er klar for å gi gamleklubben noe og bryne seg på.

- Det er en stund siden jeg spilte for dem, men jeg vet jo hva de kommer med. De har ikke forandret seg så mye på den delen. Det er tempo og aggresivitet. Et bra lag som har tatt steg for hvert år. Vi må være på tå for å vinne morgendagens kamp, forteller Tønsberg-gutten.

Etter dagens trening sto angriperen med venstreslegga igjen på feltet i ti minutter for å stille inn foten til kamp.

- Ja, den er stilt inn nå. Måtte justere litt, men satte de siste ti skuddene, så da tenkte jeg at det var i orden. Fikk beskjed av treneren om å gi meg etter et skudd i vinkelen, men måtte prøve et par til for å bevise at det ikke bare var flaks, og det var ikke heller, avslutter måljegeren.

Hør hele intverjuet:


Annonse fra Eliteserien: