Rolig og strategisk vindu - Tiril Indregaard-Grave klar for Kamma!

Det ble et forholdsvis rolig overgangsvindu hos den kvinnelige delen på Briskeby denne sommeren. Med svært gode resultater og tydelig andreplass på tabellen, og en spillergruppe som begynner å spisse seg og fungerer godt, har klubben en klar strategi på å posisjonere seg for neste sesong. Det har vært fine møter med flere svært spennende spillere, men timing er viktig i fotball. Endringer er det allikevel, hvor Emma Lundberg har tatt en pause, men erstatter er klar.

Annonse:

HamKam Kvinner Elite har nå formalisert overgangen for Elverumsjenta. Tiril har god erfaring fra det meget solide 2007-kretslaget til Indre Østland, og har erfaring fra spill for både damelaget og regionslag på J17-nivå i samarbeidsklubben Elverum denne sesongen. Hun har trent med HamKam siden i vår, og etter flytting til Hamar og start på Wang Toppidrett nå i august, ble det naturlig å slutte seg til Kamma-troppen. Tiril er en kvikk og lærevillig spiller, som vil få draktnummer 16.

- Vi har jobbet med flere gode muligheter siden starten av sommeren og fram til nå. Hatt fine samtaler og møter med spennende spillere, på både kort og lang sikt. Dette er viktig strategisk, og det gir flere muligheter videre i prosjekt HamKam Kvinner. Faktum er at spillerstallen vi har fortjener å utvikle seg videre, etter meget fin utvikling og nå en mer spisset tropp. Da henter man ikke bare for å hente. Tiril har hospitert med oss gjennom godt klubbsamarbeid med Elverum, og klart seg fint. Elverum har gjort en god jobb med å tilrettelegge for utvikling, men nå kan det være fin timing i hennes utviklingsløp å ta neste steg. Klubbene har hatt en fin og konstruktiv dialog siden i vår. Det at hun nå bor i Hamar gjør det mer naturlig å være en del av vår tropp, og så vil hun fortsatt kunne hospitere tilbake til Elverum på deres regionale J17-lag. Det skal gi en fin kombinasjon av god treningshverdag, og vital kamptrening. Tiril er ung og talentfull, og ei som skal få tid til å tilpasse seg nivået. Vi har tro på at hun kan gi oss gode bidrag nå, og spesielt i årene framover, sier sportssjef Marius A. Overmo.

Den blide Elverumsjenta har gått gradene i en av de største klubbene i landet, Elverum Fotball. Spilleren selv var svært fornøyd da vi traff henne:

- Jeg er veldig glad for å få denne muligheten. Det har vært bra i Elverum, men ønsker nå å ta et steg til og utvikle meg videre sammen med en flott gjeng – både spillere og støtteapparat - i et profesjonelt miljø. Jeg trives utrolig godt allerede, kjenner flere fra før, og gleder meg til å bli en den av HamKam Kvinner. Det skal jobbes for å bidra i trening og i kamp når muligheten byr seg.

Tiril Grave 2023.jpg
Tiril Grave med ny fin drakt, hvor de sorte detaljene er bytta med grønt

HamKam Kvinner ønsker familien Grave velkommen til Hamar, og Tiril velkommen til Briskeby.

Annonse fra Eliteserien: