Rune og Pål med verdens fineste sommerjobb

Gatelagmagasinet 4-4-3 ble revet vekk av klubbens fantastiske sponsorer. Denne uka startet Pål og Rune med utkjøringen og 300 nye magasiner er allerede bestilt for å dekke etterspørselen. På bildet er det Østlandet Gjenvinning og HamKams beste skihopper gjennom tidene, Jon Inge Kjørum, som får besøk av gutta med sommerens kuleste kjøreoppdrag.

Annonse:

Det startet med at Sulland og Sigurd Overskott tok initiativet til en stafett blant HamKams samarbeidspartnere, hvor målet var å selge utgave nummer to av Gatelagmagasinet 4-4-3. Stafetten fikk kjapt veldig interesse og i løpet av et par døgn hadde Pål, Rune og de andre spillerne på laget solgt 500 blader. 100 flere enn hva klubben hadde bestilt i forkant!

OBOS
OBOS

BESTILT FLERE
- Responsen var langt over hva vi kunne forvente og håpe på, og i løpet av kort tid fikk vi så mange bestillinger og ikke minst hyggelige mailer at måtte bestille opp flere magasiner enn hva vi hadde bedt om på forhånd, sier leder for Gatelaget, Kai Kristiansen.

Den samme Kristiansen legger til at Gatelaget får 60 kroner for hvert magasin som blir solgt, penger som går direkte til driften av laget i grønt og hvitt.

KUNDEBESØK
Onsdag denne uka startet Pål og Rune med utkjøring av magasinene og i løpet av noen hyggelig timer var de innom veldig mange av kjøperne. Over alt ble spillerne møtt med smil og gjestfrihet.

Advokatfirmaet Mageli
Advokatfirmaet Mageli

- Vi venter på 300 nye magasiner for at alle bedrifter som har bestilt blader skal få levert disse, i tillegg til at alle HamKam-venner som ønsker bladet skal få kjøpe det, sier Kristiansen og legger til at det ikke er for sent for bedrifter å melde seg på 4-4-3-stafetten.

STAFETTEN ER IKKE OVER
- Dersom det er flere bedrifter enn de 40 som allerede har bestilt magasiner som ønsker å være med, send mail til [email protected].

Privatpersoner som ønsker å kjøpe bladet kan vippse 160 kroner til 712034 - bladet kan hentes i administrasjonen. På grunn av stor etterspørsel kan disse hentes i august.

Hamar Olympiske Anlegg
Hamar Olympiske Anlegg

 

Annonse fra Eliteserien: