S. Rønning: - Endelig er vi effektive

Tre poeng etter en god og effektiv første omgang.

Annonse:

Jerv - HamKam 2-3 (0-3);

HamKam tok tre viktige poeng på Levermyr i Grimstad søndag kveld. Kristian Lønstad Onsrud og Ivar Sollie Rønning var to av bidragsyterne til nettopp det.

Kampens første mål ble scoret av toppscorer Kristian Lønstad Onsrud, som også scoret mot nettopp Jerv i hjemmeoppgjøret.

- Ja, det har blitt mål i to av to mot Jerv nå, smiler Gjøvik-gutten. I første kampen var jeg heldig når den gikk via en forsvarsspiller og i bue over keeperen, denne gangen er keeper Øvretveit uheldig og jeg får ballen, og uten å tenke for mye skyter jeg over keeperen som er på halvdistanse. Det var selvfølgelig viktig å få en god start.

Før kampen var gutta enige om at det ikke var stilpoengene det som avgjorde kampen og hardt arbeid skulle være resepten for tre poeng i denne kampen.

- Det var tre poeng vi kom hit for, og det er nettopp det vi sitter igjen med, så nå tar vi med denne positive opplevelsen inn mot neste helgs kamp hjemme mot Kongsvnger.

Som nevnt avslutningsvis er allerede fokuset rettet mot den viktige hjemmekampen mot Kongsvinger på Briskeby neste søndag klokken 18.00. Og som alle andre håper Kristian på et godt besøkt Briskeby under hundreårsmarkeringen.

- V håper selvfølgelig på mange HamKam-supportere på tribunen, noe som vil gi oss en motivasjon og boost i jakten på tre nye poeng. Det er alltid litt ekstra morsomt å møte lokale lag og dette blir nok en tøff kamp vi skal være klare for å ta, avslutter Kristian Lønstad Onsrud.

Effektive

Ivar Sollie Rønning spiller nok en solid kamp og tegner seg for sesongens fjerde mål, og sitt andre på to kamper. Ivar var naturligvis fornøyd med dagens trepoenger og ekstra stas var det og se effektiviteten i angrep.

- Vi er veldig effektive i første omgang og setter de sjansene vi får, samtidig slipper vi Jerv lite til bakover, så en solid gjennomført første omgang, starter 25-åringen.

Med første omgangens tredje mål i 3-2 seieren ble Ivar til slutt dagens matchvinner, og synes det var meget fortjent at bortelaget tok alle tre poengene.

- Vi slipper dem inn i kampen i andre omgangen, men synes vi står godt i mot duellene som kommer og tar tre meget fortjente poeng, forteller Ivar Sollie Rønning. 

Det var selvfølgelig godt for Ivar å få nettkjenning i andre kamp på rad, og denne gangen ble den også avgjørende for resultatet.

- Igjen er det Abu som ser meg og spiller meg flott fri. Det var fantastisk timing hvor midtstopperen rykker ut akkurat for sent mens jeg rykker mot mål og og jeg får slengt ut en lang tå. Det var godt å se ballen gå inn bak keeperen, avslutter en fornøyd matchvinner.

Nå ser vi frem til kommende helgs 100-årsfeiring. BLI MED!

Annonse fra Eliteserien: