Så glad blir Rebecka etter scoring og Banden-gave

(HamKam - Lillestrøm 2-3): Rebecka og Gatelaget fikk en fortjent opptur mot Lillestrøm. Før kampen fikk laget en pengegave fra selveste Briskebybanden, og i møtet med LSK var det masse å glede seg over. Bare sjekk feiringen til Kammas spiss etter scoring før pause (hovedbildet).

Annonse:

De siste ukene har det resultatmessig vært tøft for laget vårt, og det var derfor perfekt for gjengen å endelig spille en jevn kamp igjen. Og oppturen startet allerede før kampstart.

Bandens Fred og Simen hadde med seg en sjekk som de overrakte lagets kaptein, Kim.

EKTE KAMERATER
- Denne sesongen har alle Bandemedlemmer fått tilbud om å betalt ordinær kontingent og i tillegg legge på 50 kroner som skal gå uavkortet til Gatelaget. 80 prosent av medlemmene våre har valgt å betale en femti-lapp ekstra, forteller Bandens representanter og overrakte en sjekk på 7.500 kroner til stor jubel blant spillerne.

- Dette er nok et eksempel på at hele HamKam omfavner Gatelaget og at Gatelaget er med på å gjøre klubben vår både viktigere, bedre og stoltere, sier Kai Kristiansen til hamkam.no.

At pengene motiverte hjemmelaget ekstra er det ingen tvil om. Selv om gjestene fra Lillestrøm periodevis bombarderte både keeper-vikar Matias og stolpene, var det hjemmelaget som ledet 2-0 midtveis. Rebecka, som forsov seg til frammøtet klokka 11.30, bråvåknet og scoret kampens første, før Eliaz doblet ledelsen rett før pause.

EFFEKTIV FOTBALL
De lærde kan sikkert diskutere lenge og godt om ledelsen var fortjent eller ikke, men akkurat den oppturen av en omgang fortjente hjemmelaget.

Etter pause spilte hjemmelaget enda bedre fotball, men den siste halve timen var det likevel de Løse Fugla fra Åråsen som endelig fikk uttelling og snudde kampen med tre scoringer, uten at det på noen måte ødela humøret hos grønnbuksene.

Etter to tøffe tap var det perfekt å kjenne på følelsen av både å henge bra med sportslig og fortsatt score fint på Fair Play-tabellen.

Disse spilte en god kamp mot LSK: Matias, Kim, Eirik, Eliaz (1), Pål, Lars, Aleksander, Dawiit, Rune, Rebecka (1), Ramona. 

Morten forsøkte seg, men et ribbein var for smertefullt. Tony skiftet i tilfelle det ble skader, men svensken ble stående ved siden av trener-duoen Tom og Geir.

Noen bilder fra kampen:

Annonse fra Eliteserien: