Seier foran 3004 tilskuere på Briskeby

HamKam - FK Jerv 3-1 (2-0);

Briskeby, 20. serierunde

Scoringer: 1-0 Kristian Lønstad Onsrud (14`), 2-0 Kristian Eriksen (43`), 2-1 Felix Schröter (75`), 3-1 Emil Sildnes (84`).

Dommer. Magnus Nicolai Koløy, Bjørndal IF

Gult kort: Kristian Eriksen (HamKam) Iman Mafi (FK Jerv)

Rødt kort: Ingen.

HamKam (3-5-2); Nicholas Hagen - Sam Rogers, Hasan Kurucay, Vetle Skjærvik - Aleksander Melgalvis, Kristian Eriksen (Albert Berisha, 90 min.), Kristian Lønstad Onsrud, Morten Bjørlo (Emil Sildnes, 80 min.), Rasmus Lindkvist - Theo Bair (Halvor Rødølen Opsahl, 76 min.), Jonas Enkerud.

-----------------------------

Før serierunden lå HamKam på førsteplass og FK Jerv på andreplass. I løpet av lørdagen satte AaFK press på begge lagene etter sin 3-2 seier mot Strømmen på Color Line stadion og klatret opp på en andreplass før toppkampen mellom HamKam og FK Jerv.

Etter kampen er FK Jerv på tredjeplass og HamKam er fortsatt på toppen av tabellen. Fire poeng foran AaFK på andreplass.

Kristian Lønstad Onsrud sørger for en kjempestart på Briskeby da han treffer ballen på helvolley fra 10 meter etter et strålende innlegg fra Kristian Eriksen.

Jonas Enkerud avslutter et flott angrep via stanga og ut til femmeter før Kristian Eriksen tar saken i egne hender etter strålende angrep ute på høyresiden. Mannen med tallet 6 på ryggen bredsider ballen elegant i nettet bak Øvretveit i Jerv-buret like før pause.

Etter pause blir det intenst og mye krig på Briskeby før Jerv får satt inn et lite press. innbytter Felix Schröter driblet seg elegant gjennom på sin høyreside og reduserte med kvarteret før slutt. Flott av Jerv-angripen, ikke fullt så godt forsvarsspill.

I stedet for neglebiting siste kvarteret fikk nok en innbytter roet nervene drøye fem minutter før slutt. Emil Sildnes hadde kommet inn for Morten Bjørlo da han er våken på bakerste etter en kontring fra hjemmelaget.

Dermed tar hjemmelaget med seg en sterk 3-1 seier hjemme i toppkampen på Briskeby foran 3004 tilskuere.