Seier i lokaloppgjøret

HamKam 2 - Ottestad 2-0 (2-0);

Briskeby, 2. serierunde i fjerde divisjon

Scoringer: 1-0 Fernan Faerron (Kobe Hernandez-Foster) (12`), 2-0 Emil Sildnes (Eduards Daskevics) (40`).

Dommer: Jan Birger Hammerdal (Roterud IL)

Gult kort: Ingen.

Rødt kort: Lars Larsson Jendal (55 min.) (HamKam 2)

HamKam 2 (3-5-2); Lars Larsson Jendal - Fernan Faerron, Julian Dunn (Kristoffer Ring Voldhagen, 46 min.), Thorbjørn Kristiansen - Kobe Hernandez-Foster, Emil Sildnes, Oskar Sangnes, Kristian Lønstad Onsrud (Yuriy Yakovenko, 18 min.), Eduards Daskevics - Benjamin Thoresen Faraas, Farzam Dadras (Mathias Gundersen, 56 min.).

-----

HamKam-rekruttene hadde god kontroll på oppgjøret i første omgang, og det var fullt fortjent da Fernan Faerron vinner duellen i feltet og header hjemmelaget i ledelsen etter et godt slått hjørnespark fra Kobe.

Fem minutter før pause fullførte Emil Sildnes en god første omgang med å øke ledelsen til 2-0. Eduards Daskevics kommer seg fri på venstresiden og slår hardt og flatt inn i feltet. Der bredsider Emil ballen i nettet fra fem meter. Flott angrep av grønnbuksene.

Andre halvdel så ut til å finne vei til samme spor som den første, helt til Lars Jendal velger å ta et direkte rødt kort for å hindre gjestene i å redusere. Inn kommer Lillehammer-gutten, Mathias Gundersen til sin debut i fjerde divisjon.

Debutanten måtte i aksjon umiddelbart da tidligere HamKam-spiller, Henrik Thorkildsen skyter på det påfølgende frisparket. I full strekk slår Gundersen ballen ut til hjørnespark.

Noen minutter senere så hele Briskeby ballen i mål da et innlegg finner Andreas Strandlie alene i feltet. Den tidligere Kamma-angriperen header ballen tilbake mot hjørnet ballen kommer i fra. Men en fantastisk benparade hindrer sisteskansen gjestene i å redusere. Dermed blir 2-0 også sluttresultatet.