Seier i målfest

VIDEO/BILDEGALLERI: Årets første seriekamp i fjerdedivisjon er unnagjort og HamKam-rekruttene kunne reise hjem fra Valdres med tre fortjente poeng i sekken:

Valdres - HamKam 3-5 (0-3);

Gjensidigebanen KG, 1. serierunde 4.div avd. 1

Scoringer: 0-1 Albert Berisha (5`), 0-2 Albert Berisha (25`), 0-3 Ismaciil Sulub (33`), 0-4 Davod Arzani (59`), 1-4 Dan Mönell (62`), 1-5 Albert Berisha (64`), 2-5 Dan Mönell, straffe (79`), 3-5 Stavros Akriviadis (85`).

Dommer: Audun Fremstad, Løten FK.

Gult kort: Adrian Strande Kildal (Valdres FK), Martin Hoel (HamKam 2)

Rødt kort: Ingen.

HamKam 2 (4-4-1-1); Nicholas Hagen - Elias Munkelien (Petter Skar, 46 min.), Alexander Remy Bjørnhaug, Kristoffer Ring Voldhagen, Davod Arzani (Arne Westgaard, 76 min.) - Jonas Rasen, Thomas Borza (Martin Hoel, 65 min.), Mathias Bråthen, Ismaciil Sulub - Albert Berisha (Olve Stenersen, 65 min.) - Jibril Antala Abubakar.

----------------------------

Endelig er fjerdedivisjon i gang igjen og HamKam-rekruttene tok med seg tre sterke poeng fra Blåbærmyra i Fagernes. Det startet godt da Albert Berisha fikk ballen utenfor seksten. Tok seg god tid og plasserte ballen kontant i nærmeste hjørnet via stanga. Kort tid senere mottar han ballen, runder av midtstopperen og kliner ballen hardt og kontant i nettaket fra åtte meter med venstrefoten. Den avslutningen ga motstanderens trener assosiasjoner til Sergio Agüero (Barcelona FC-spiller).

Ismaciil Sulub øker ledelsen kort tid etter med et flott hodestøt etter et strålende innlegg fra Kristoffer Ring Voldhagen. Etter pause fikk Davod Arzani muligheten på frispark fra rundt 20 meter. Han stilte inn venstrefoten og skrudde ballen over muren og i det lengste hjørnet.

Dan Mönell setter inn sin første redusering før Albert Berisha setter sin tredje for dagen kort tid før han ble erstattet av Olve Stenersen. Som på sin første scoring avslutter han hardt og kontant i nærmeste hjørne.

Dan Mönell setter sin andre redusering på straffe drøye ti minutter før kampslutt, mens Stavros Akriviadis kontrer inn 3-5 fem minutter før slutt. Det ble sluttresultatet i et målrikt oppgjør på Blåbærmyra. Tre poeng gledet hovedtrener, Stig Holmen:

- Vi begynner bra, spiller ball og scorer tre mål før pause. Har bra ballinnehav og gjør gode valg. Starter andre omgangen godt også, oppsummerer Stig.

- Vi har med oss mye ungt, og det koker litt mot slutten, det må vi ta lærdom av.

Albert Berisha scoret tre mål, og Stig Holmen satte pris på innsatsen til svensken på topp:

- Jo. Det er ålreit å ha en sånn spiss på topp. Albert er bra, vil ha mye ball og skaper mange muligheter, har vel to eller tre sjanser til utover målene han scorer.

Tremålscoreren selv ser på fjerdedivisjon som en viktig arena for klubben og er glad for å bidra med målpoeng også for rekruttlaget:

- Det var deilig å vinne i dag. Det er viktig at vi får andrelaget høyere opp i seriesystemet, så det var deilig å score og vinne i denne kampen, forteller kraftspissen.

På vei av kunstgresset på Blåbærmyra var Valdres-treneren nysgjerrig på angriperen med kapteinsbindet på venstrearmen for dagen og hadde assosiasjoner til Barcelonas Sergio Agüero:

- Jeg liker å skyte med både venstre og høyre, så det var bare å få gode skuddmuligheter å sette dem i nettet, avslutter Albert.