Seier i Sarpsborg for G19

VIDEO/BILDEGALLERI: Sterk borteseier for juniorlaget i Saprsborg.

Sarpsborg 08 - HamKam G19 1-4 (0-4);

Sarpsborg stadion, 12. serierunden av Interkrets A 2022

Scoringer: 0-1 Jonas Rasen (2`), 0-2 Emil Øverby (5`), 0-3 Jonas Rasen (34`) 0-4 Emil Øverby (43`), 1-4 Linus Lindmark (73`).

Dommer: Simen Kristiansen, Varteig IL

Gult kort: Petter Olstad (Sarpsborg 08)

Rødt kort: Ingen.

HamKam G19 (3-5-2); Mathias Hagen Gundersen - Iver Brodal (Julian Høsøien 80), Kristoffer Ring Voldhagen (Oskar Sangnes 64), Thorbjørn Kristiansen - Kristian Nordbye, Leo Haug Utkilen, Arne Hopland Ødegård, Enok Naustdal, Jesper Heggelund (Oskar Stenberg Øien 73) - Jonas Rasen (Gunnar Fleischer Eng 73), Emil Øverby.

----------------------

Bortelaget fikk en pangstart da de gjestet Sarpsborg stadion torsdag kveld. Allerede 1 minutter og tjue sekunder ut i omgangen har Jonas Rasen funnet nettet for første gang denne kvelden. Unggutten vinner ballen, forserer litt inn i seksten før han smeller til med venstrefoten. Ballen triller fint inn i lengste hjørnet.

Tre minutter senere var det spisskollega Emil Øverby sin tur. Målet er ikke helt ulikt Jonas sitt. Emil vinner sin duell med Sarpsborg-stopperen. Inn i seksten og skyter en markkryper med høyrefoten. Prikkskyting av spissene fra Hamar.

Ti minutter før pause får Jonas Rasen skutt ballen i mål etter klabb og babb inne i Sarpsborg-feltet. Godt forarbeid av Kristian Nordbye og Jesper Heggelund sørget for en enkel jobb for tomålscoreren.

Emil Øverby ville ikke være noe dårligere da han fikk muligheten til å øke ledelsen til 4-0 noen minutter senere. En god stikker fra  Arne Hopland Ødegård sørger for at Emil er alene med keeper. Den hurtige angriperen er sikker alene med keeper.

Lagene går til pause etter en god førsteomgang av gjestene.

Etter pause ble det scoret et mål. Det var hjemmelaget som fikk et mål kvarteret før slutt. Linus Lindmark får tid til å prikke ballen i nettet med vrista fra 14 meter.

Det ender med 4-1 seier til gjestene. Dermed er juniorene sikret Interkrets A-spill også kommende sesong.